Divarin livestreamin peruminen kummastutti – PSS ui syvissä vesissä

Kuopiolainen SB Welhot otti miesten Divarissa toisen jatkoaikavoiton viikon sisään, kun joukkue kaatoi itsenäisyyspäivän ottelussa PSS:n Porvoossa lukemin 5-6.

Ottelusta piti olla tarjolla myös divarikauden toinen livestream-lähetys, mutta Salibandyliiton mainostamaa lähetystä ei kuitenkaan nähty, sillä lähes samaan aikaan salibandyväki seurasi netistä Suomen miesten MM-puolivälieräottelua Tshekkiä vastaan.

SB Welhojen voiton takuumiehenä hääri ensi viikolla 22 vuotta täyttävä Olli Taskinen kolmella täysosumallaan, joista viimeisin pysäytti kellot jatkoajalla ajassa 63.29. Kuopiolaiset pelaavat kolmen ottelun voittoputkessa. Sarjanousijan minimitavoite on pelata piste per peli tahdilla ja ensimmäisen kierroksen osalta tavoite on täytetty.

Alkukauden erittäin pirteästi pelannut PSS ui tällä hetkellä syvissä vesissä, sillä joukkue ei ole saanut viidestä viime pelistä kuin kaksi pistettä. Seuraavaksi PSS matkaa Espooseen, kun Westend Indians isännöi joukkueiden toisen kierroksen ottelua.

– Erittäin ryhditön ja kankea esitys meiltä, eikä pystytty vastaamaan kaverin aktiivisuuteen ja fyysisiyyteen kuin kolmosketjun osalta. Todella synkkä fiilis tällä hetkellä ja nyt tässä on iso mietinnän paikka, että miten jatketaan ensi viikon osalta, PSS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kommentoi ottelun jälkeen seuran kotisivuilla.

Ottelun alkuhetkillä livestream-lähetyksen puuttuminen kuumensi tunteita erityisesti Twitterissä eikä Salibandyliitto tiedottanut lähetyksen poisjäännistä. Lähetyssivulla katsojia viihdytti teksti ”Sinulla ei ole käyttöoikeuksia tälle sivulle”.

Divarin tilastot Salibandyliigan sivuilla.

Miesten Divarin viikonlopun ottelut:
8.12. 17:00 SalBa – Blue Fox
9.12. 17:00 Steelers – Merikoski SBT

PSS-SB Welhot-ottelun maalikooste:

11 comments

  1. Kaiken lisäksi livestreamia toteuttaneet henkilöt tulivat hallille vasta ensimmäisellä erätauolla, ja selostaja viimeiseen erään. Hienoa toimintaa.

  2. Itse katoin kolmannen erän ja jatkoajan. Mielestäni kuvan laatu oli hyvää ja erityisesti selostaja oli loistava. Hän tiesi pelaajien nimet ja paljon taustatietoa.

  3. Ei liitto mitenkään näitä kommentoi! Ei riitä munaa siihen touhuun. Jos menet sanallakin mollaamaan liitto tai sen henkilöitä niin sitten kyllä uhataan ties millä.

  4. En tiedä mutta vahvasti veikkaan että streamit on tilattu tuotantoyhtilötä eikä siellä ole JP Lehtonen videokuvaamassa. Jos tuotantoyhtiö mokaa niin onko se liiton vika? Välillisesti kyllä, mutta joku realismi kannattaa pitää yllä.

  5. Lähetyssivulla katsojia viihdytti teksti ”Sinulla ei ole käyttöoikeuksia tälle sivulle”.
    Kokeilin junnu SM-linkkiä ja sieltä PSS – Welhot peli näkyi loistavasti.

  6. Ensimmäisessä erässä ei varmasti toiminutkaan, kun ei tosiaan ollut edes kameraa hallissa. Ihme törttöilyä.

  7. Selostaja oli tosiaan innokas ja tunsi oman joukkueen pelaajat. Ammattitaitoa on kuitenkin tuntea myös vastustajat ja toki aika kotikutoinen oli tuo suoritus. Olisi kyllä hienoa, jos tarjolla olisi vain tilaääni, sillä selostusta harvemmin jaksaa pitkään kuunnella.

  8. Selostaja hoiti hommansa laadukkaasti ja oli tuotannosta ainoa joka oli paikalla jo ennen ottelua. ja tiesi muuten myös Welhojen rosterista enemmän kuin Api ilmeisestii kuuli.

  9. Selostaja oli todella hyvä ja tiesi hyvin molemmista joukkuesta! Iso plussa siitä, vaikka myöhässä tulikin. Lisää näitä..

  10. Intoa tosiaan riitti ja se onkin kyllä tärkein tämän tason otteluissa. Tuskin halujakaan on ammattiselostajaksi asti, eikä tarvitsekaan.