Happee palasi ryminällä MM-tauolta – Oilersin verkko heilui 16 kertaa

Miesten Salibandyliiga-joukkue Happee palasi komeasti MM-kisatauolta. Happee pöllytti Espoon Oilersia Jyväskylässä lukemin 16–6.

Happee löi heti alussa espoolaisille luun kurkkuun, sillä reilun viiden minuutin jälkeen tilanne oli 3–0. Toisen erän Happee vei 8–3 ja päätöserän 4–3.

– Tauolla tehty kova työ näkyi tänään kentällä. Matka kuitenkin jatkuu ja toivottavasti maanantain kotiottelussa Varkaudessa nähdään yhtä nälkäinen hirvilauma, Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen kommentoi viitaten maanantain OLS-otteluun.

Happeen tehokkain oli 2+3-tehot kerännyt Peter Kotilainen. Jami Manninen ja Veli-Matti Hynynen iskivät neljä maalia mieheen.

Happee–Oilers-ottelun tilastot. Raporttia Happeen sivuilla.

Perjantai-illan toisessa liigaottelussa Nokian KrP synkisti Kooveen tilannetta. Janne Suoniemen hattutempun tahdittamana KrP otti 9–6-vierasvoiton.

– Vastustajan veskari oli hyvä. Tässä pelissä näkyi oikeastaan meidän koko kauden kuva. Ensin tuhlaillaan paikkoja ja sitten ruvetaan koheltamaan ja tehdään virheitä. Kaveri iski hyvin vastahyökkäyksistä. Jalkaa oli ja paikkoja luotiin, mutta Krp oli tänään kuitenkin parempi. Meidän ylivoima toimi kuitenkin hyvin, Koovee-luotsi Arto Riihimäki kommentoi.

Koovee–Nokian KrP-ottelun tilastot. Raporttia Kooveen sivuilla.

6 comments

  1. Olikos oilerssin pojat tehny mitään?, Kyllä oli sit niin HUONOJA et ei mitään järkee.

  2. Eipä ollut Jyväskylässä kumpikaan joukkue parhaimmillaan, toki Happee hyvin pelasi. Rutiinivoitto riitti. Mielestäni kauden kahdessa ekassa kotipelissä (Erä, SSV) oli ajoittain nähtävissä sellainen pelinopeus, mitä ei suomenniemellä ole nähty.

  3. Onko näin ettei tämän päiväistä happpee-ols ottelua oo mahdollista sseurata mistään??

  4. pysty seuramaan kuin Varkaudessa paikan päällä. Ei streemiä liigan eikä Happeen toimesta.