Kahdessa sekunnissa aloituksesta tehty maali videolla

Sunnuntain Divari-ottelussa kahdessa sekunnissa avausaloituksesta tehty maali on nyt nähtävillä videolla. Videolta näkyy, miten Steelersin Tuomas Mikkola tällää pallon suoraan aloitusvoiton jälkeen puolesta kentästä Merikosken maaliin.

Pelikellossa aikaa ehti kulua vain kaksi sekuntia. Ainakaan kovin paljon videolla nähtävää maalia nopeammin ei salibandyssa ole mahdollista maalia tehdä.

Tässä jos jossain voi puhua ”maailman nopeimmasta salibandysta”.

– Eilisestä pikaosumasta, että käsisekkarilla mennään väkisin alle kahteen sekuntiin. 1,5-1,7 sekuntia lähellä totuutta! Steelersin mediavastaava Miika Peltonen (@miikapeltonen) kirjoittaa Twitterissä.

4 comments

  1. Itse olen ollut viheltämässä nelosdivarin peliä, jossa tapahtui vastaava tilanne. Maalin jälkeen keskialoituksesta pallo suoraan laitahyökkääjälle, joka latasi sen toistamiseen samaan maaliin. Edellisestä maalista ehti kulua käsiajanotolla tasan yksi sekunti.

  2. Siis kaksi maalia ja pöytäkirjassa peräkkäiset sekunnit? Sama maalintekijä? Laita pelaajan nimi, joukkueet ja päivämäärä, niin tapaus pääsee suomalaisen salibandyhistorian ennätyksiin nopeimpana kahtena maalina, jota tulosta ei käytännössä voi parantaa.