Pistelinko palaa FoSu-paitaan

Viime kaudella Divarin pistepörssin suvereenisti voittanut Juha Laitila, 27, siirtyy loppukaudeksi takaisin Forssan Suuppareiden riveihin. Forssalaisjoukkueen alkukausi on sujunut varsin mollivoittoisesti ja valmentajanvaihdosta huolimatta pistetilillä komeilee ainoastaan neljä pistettä, vaikka runkosarjasta on pelattu jo puolet.

Laitilan alkukausi kului 2.divisioonan Loimaan Leiskun riveissä. Forssalainen oli yksi joukkueen tukipilareista tehtyään kymmenessä pelaamassaan ottelussa tehot 23+19, joilla mies johti siirtoon mennessä ylivoimaisesti Länsirannikon lohkon pistepörssiä.

Viime kaudella Laitila muodosti Divarin kovimman parivaljakon tälle kaudelle liigan Turun Palloseuraan siirtyneen Teemu Aaltosen kanssa. Maalikone-Laitila tehtaili viime kaudella komeat tehopisteet 59+31 FoSun sijoittuessa kovatasoisessa sarjassa neljänneksi.

17 comments

  1. Miksi?

    Paljon FoSu maksaa? Onko Laitila nyt yksi suomen kovimmista säbäpalkallisista? Saisiko pääkallo haastattelua, ehkä kuitenkin off-seasonin järisyttävin siirto!

  2. no tuskin raha näyttelee isoa roolia on tää kumminkin semmosta amatööri touhua.ei niillä palkoilla paljon perhettä elätetä,no jonkun näkönen kulu-korvaus ei siinä sen ihmeellistä.

  3. ”jonkinnäköinen kulukorvaus” – niinhän sitä liigankin kärkiseuroissa monet pelaavat ”kulukorvauksilla”. Tietty kulukorvauksia voi olla kymmenistä euroista tuhansiin euroon kuukaudessa, joka on ihan hyvä korvaus harrastamisesta vs. että esimerkiksi Liigaseura Ilveksessä pelaaminen viimekauden divarissa taisi kustantaa lähemmäksi tuhannen euroa.

    Pikkupaikkakunnilla tuntuu rahaa olevan paremmin käytettävissä, kun esim Fosu on Forssan korkeimmalla tasolla pelaavia seuroja.

  4. Näin pääsi Laitila kätevästi passaamaan Fosun kesätreenit, kun veti peruskuntokauden Leiskun mukana, joka tunnetusti ei juurikaan lenkkipolkua kuluta.

  5. liiga ja divari ne ny vaan on aika kaukana toisistaan oli sit laji mikä hyvänsä.divari on ammattilaissarja mitä ikävä kyllä pelaa amatöörit.ei seuroille oo kauheeta markkina arvoo tahkota 50 hengen katsomoille.arvostus nousis jos siitä tehtäis pelaajienkin kannalta ammattimaisempi,mut rahahan senkin ratkasee.eiköös sieltä forssasta löydy muutama liiga-seurakin.

  6. FoSu ei vahvistunut syksystä yhtään.Hävisi kotipelin Karhuille samalla maalimäärällä kun syksyllä Porissa.

  7. Aika sääli, jos on kesäreenit jääny väliin kun pinnoja ei tuu kuin 3 per peli divarissa ja reilu neljä keskiarvolla kakkosessa. Kyllä on itsekästä touhua tommonen löysäily ja näkyykin noissa tuloksissa!

  8. Samaa mieltä manaatin kanssa. Toiset ne vetävät kesätreeniä ja toiset ne vaan osaavat pelata.

  9. Näin meillä Forssassa. Alkukaudesta oli pätevä koutsi ilman kunnon pelaajia ja nyt kun saatiin kasattua joukkue puolivälissä kautta, niin ei oo enää valmennusta…vain Mäkeläisen kulta-aikojen pelikirja ja nuppijumi.

  10. Eihän fosun ongelmat johdu jostakin hyökkääjästä pelas tai ei,ei siitä että valmentajaa ruvettiin hakeen vasta toukokuussa ja otettiin se ainoo mikä vapaana oli.vaan kyllä pahemmat menetykset koettiin peräpäässä ei oo yhtään pakkia enään joka pystyis peliä tekeen tai ratkaiseen otteluita.peräpää on kyllä ny aika luokaton,kädetön,jalaton,päätön.liian paljon lähti sieltä kerralla laatua pois.mutta se että päästetään ainoa pätevä skoutsi tai laitettiin pois se oli se virhe,ja vaan ja ainoastaan se takia että muutamien isien ja äitien pikku-pallukoita ei saa moittia.jos meinaa tällä tasolla pelata niin kyllä joskus joutuu kuunteleen sitä arvosteluakin,ei herkkä hipiäisille.