Suomen päävalmentajan asemasta kovaa kritiikkiä

Kuva: IFF

Petri Kettunen
Kuva: IFF

Maajoukkueen päävalmentajana ensimmäistä kertaa Suomen MM-kisoihin johdattanut Petri Kettunen on saanut Ruotsille kärsityn murskaavan MM-finaalin jälkeen kovaa kritiikkiä. Kettusen asemaa on käsitelty päivän lehtien lisäksi myös salibandyväen keskuudessa. Pääkallo.fi:n finaaliuutisen kommenttiosasto täyttyy kovaa tahtia ja finaalin jälkeen Pääkallon Facebook-sivulle lisätty kysymys Kettusen mahdollisesta vaihtamisesta kerää tykkäyksiä.

Suomen 5-11 häviämän finaalin jälkeen Pääkallon Facebook-sivulla julkaistiin Kettusen finaalikommentit saatteella: ”Kettusen jatko katkolla. Iske tähän uutiseen peukku, mikäli olet sitä mieltä, että päävalmentaja pitäisi vaihtaa.”

Päivitys oli kerännyt maanantai-iltapäivään mennessä jo yli 400 tykkäystä ja lisää sataa koko ajan.

Pääkallon finaaliuutisessakin käydään ankaraa spekulointia Kettusen jatkosta. Kommentteja on kertynyt maanantai-iltapäivään mennessä jo toistasataa.

– Kettunen ulos, Nykky takaisin, nuorennusleikkaus, uusi projekti käyntiin, kirjoittaa nimimerkki ”Jii”.

– Toivottavsti nyt tehdään nopeita ratkaisuja eli uusi päävalmentaja ja nuoria pelaajia harjoittelemaan uutta pelisysteemiä. Näin teki Ruotsi kaksi vuotta sitten ja tässä tulos, kirjoittaa nimimerkki ”katsoja”.

Päävalmentaja saa osakseen myös ymmärrystä.

– Mun mielestä on niin turhaa huudella täältä valinnoista, kun monista pelaajista ainoat asiat mitä ollaan nähty on highlighteja liigasta ja pari hassua MJ-peliä. Kettunen ei varmasti ole Nykky mutta uutta Nykkyä saakin sitten etsiä. Kettunen ei ole YKSIN valmennuksessa. Hän on pääosin kuitenkin kasvokuva, joka saa kehut ja kritiikit. Jos siellä on Amu ja Backman vielä taustalla niin parempaa valmennustiimiä saa etsiä, kirjoittaa nimimerkki ”huutelu”.

Myös Twitterissä keskustelu MM-finaalista on käynyt kuumana. Tagi #salibandy kuului sunnuntaina Suomen twiitatuimpien joukkoon.

One comment

  1. Tämän jutun kommenttiosasto on ollut erehdyksessä suljettuna. Kiitos lukijoille huomiosta.

    Oli julkaisujärjestelmässä raksi väärässä ruudussa.