Tshekin maajoukkuepelaaja jättää Kooveen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kooveen 26-vuotias tsekkivahvistus Tomas Sladky siirtyy pelaamaan loppukaudeksi kotimaansa liigaan Vitkovicen riveihin. Seuran tiedotteen mukaan sopimus purettiin yhteisymmärryksessä, eikä kummallekaan osapuolelle jäänyt tapauksesta mitään hampaankoloon.

– Joukkue on tietysti hiukan pettynyt tästä ratkaisusta. Tomas on loistava persoona ja erittäin tykätty kaveri. Koti-ikävä ja oman alan työskentelymahdollisuus olivat tärkeimpinä syinä lähtöön. Lähtiessään sanoi, että Koovee on ensimmäinen seura johon ottaa yhteyttä kauden päätyttyä, Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki kommentoi.

Kooveen kausi on alkanut epätasaisesti ja viime kauden pronssimitalisti majailee tällä hetkellä kahdeksannella sijalla. Varsinkin loukkaantumiset ovat riivanneet joukkueen alkukautta, eikä Sladkyn lähtö varmasti helpota entisestään vaikeaa pelaajatilannetta.

Kovaa taistelevana keskushyökkääjänä Sladky pelasi kohtuullisen alkukauden tehden 13:sta ottelussa tehopisteet 4+6. Sladkyn kokonaistehot salibandyliigassa olivat 20+22 62 ottelussa. Sladky kuuluu myös Tshekin maajoukkueen vakiokalustoon ja oli mukana tämänkin vuoden MM-joukkueessa.

3 comments