Video: Happee musersi Josban – Petri Kauko 2+3

Happee voitti lauantaina Josban miesten Salibandyliigassa lukemin 13–4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Happeen ja ottelun tehokkain oli 2+3-tehot kerännyt Petri Kauko. Myös Joonas Pylsy (3+0), Otto Tikka (1+2) ja Peter Kotilainen (0+3) olivat tehovireessä.

Happee–Josba-ottelun tilastot.

7 comments

  1. Noi josban kaverit näyttää aika löysiltä. Ens kaudella divarissa, ja sieltä ei oo enää tulemista liigaan. Sinne ne kuuluvat!

  2. Josballa on niin pitkät perinteet että jos divariin tippuminen käy ensi kertaa historiassa niin nopeasti sieltä tullaan uudella ilmeellä takaisin.

  3. Luuletko että perinteet auttaa surkeata joukkuetta nousemaan takaisin? Eiköhän toi joensuu ja ruokonen oo nähty.

  4. Herää nyt. Et varmaan ymmärrä että jos joukkue tippuu liigasta, niin silloin varmaan joukkuekkin kokee aika suuret muutokset? Ei häviävällä joukkueella voita edes divarissa, sen takia sarjanousu takaisin uudistuneella joukkueella on odotettavissa.

  5. Ainakin brittifudiksessa nousemista takaisin pääsarjatasolle pidetään helpompana sellaiselle seuralle, joka on seilannut sarjatasojen välillä aiemminkin. ”Suuremmalla” seuralla rakenteet romuttuvat herkemmin, kun ei ole yhteisiä kokemuksia sarjanousuista. Viitseliäät etsiköön enemmän esimerkkejä, mutta äkkiseltään tulee mieleen OLS ja Hifk.

  6. Nyt olisi Kettuselle hyvä projekti ja mahdollisuus näyttää että kuuluu valmentajien raskaaseen sarjaan.

  7. Katsoin ton pelin nettitv:stä.

    Ruokonen huutaa tuomareille kokoajan.
    Puoliakaan pelaajista ei löydy kokoonpanosta.
    Penkitetään junnuja, vaikka pahimpia alisuorittajia oli Väänänen ja Lautanen.

    Kiitos.