Yle: Liigajoukkueen seuratyöntekijälle syytteet 200 000 euron kavalluksesta

Yle Urheilu uutisoi, että elokuussa paljastuneen Espoon Oilersin kavallustapauksen syytteet ovat varmistuneet. Oilersin tileiltä oli kadonnut rahaa kaikkiaan lähes 200 000 euroa.

Salibandyseuran naistyöntekijää syytetään nyt törkeästä kavalluksesta, törkeästä väärennyksestä sekä törkeästä kirjanpitorikoksesta. Tapausta käsittelee Espoon käräjäoikeus, joka on vahvistanut syytteet Yle Urheilulle.

Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan kavallyksesta syytetty on myöntänyt teon, kertoo Yle Urheilu uutisessaan.

Itse kavallus huomattiin seurassa viime keväänä, kun seuran hallitus alkoi ihmetellä tilikauden suurta tappiota. Aiheesta uutisoi elokuussa ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Oilersin pelillisiin otteisiin kavalluskohu ei ole toistaiseksi vaikuttanut. MM-taukoa viettävä joukkue on tällä hetkellä Salibandyliigan kolmantena Happeen ja Classicin jälkeen.

Ylen uutinen aiheesta

9 comments

  1. Mikä provo toi Hessu oikeen oli. Jos sulla on asiaa, niin iske faktat tiskiin, äläkä ammu puskasta epämääräisyyksillä. Toivottavasti se tyyppi joutuu linnaan tosta kavalluksesta. Lasten ja nuorten harrastuksesta välistä vetäminen on halveksittavaa.

  2. Mitä tosiaan tarkoittaa: ”Kyllä johtokin tiesi missä seurassa tyyppi on”

    Kai se nyt on itsestäänselvää, että seurajohto tietää mitä seuraa johtavat. Tässä tapauksessa Oilersia.

  3. Ihme, ettei aikaisemmin huomata tällaista rahan menetystä. Ei millään jättibudjeteilla tosiaankaan liikuta. Oilersin johto voi myös katsoa peiliin.

  4. Toivottavasti Oilers saa rahat takaisin tältä etovalta entiseltä naistyöntekijältä, harvinaisen epämiellyttävä tyyppi joka voi tälläistä tehdä.