Kova uutispommi: Bergman palaa Tapanilan Erän ruoriin

Petteri Bergman luotasi Erää viimeksi kaksi kautta sitten. Kuva: Mikko Hyvärinen

Petteri Bergman luotasi Erää viimeksi kaksi kautta sitten. Kuva: Mikko Hyvärinen
Petteri Bergman luotasi Erää viimeksi kaksi kautta sitten. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tapanilan Erä tiedottaa Petteri Bergmanin paluusta ensi kaudeksi Erän liigajoukkueen päävalmentajaksi. Joukkueen muiksi valmentajiksi on kiinnitetty joukkuetta tälläkin kaudella luotsaava Tomi Rastas sekä muun muassa olympiamitalisti Tuuli Petäjä-Sirénin fysiikkavalmentajana tunnettu Mika Saari.

Tapanilan Erän kaksi kertaa Salibandyliigan finaaleihin sekä kerran Euroopan Cupin loppuotteluun luotsannut Bergman palaa kahden vuoden tauon jälkeen Erän päävalmentajan tehtävään.

Uusi projekti käynnistyy tämän kauden päätyttyä, joten Teemu Kalinainen jatkaa päävalmentajana sovitusti tämän kauden loppuun asti. Seuran tiedotteen mukaan pelaajaneuvottelut pyörähtävät käyntiin välittömästi.

Petteri Bergmanin jättäessä Erän A-juniorien valmentamisen hänen aisaparinsa Bengt Lodenius ottaa nuorten päävalmentajan roolin. Lodeniuksen tiimiin tulevat mukaan 1995-ikäluokan kanssa pitkään toiminut liiton ikäluokkavalmentaja Juhani Skyttä sekä Antti Peiponen.

9 comments

  1. Nimitys tuo varmaan lisää mielenkiintoa pääkaupunkiseudun säbäpiireihin. Mielenkiintoista nähdä minkälainen roosteri on Erällä ensi vuonna käytössä. Varmaankin lahjakkaat nuoret pelaajat haluavat tuollaiseen valmennukseen, mutta miten ”mukavuusalueella” olevat jaksavat sitoutua kovaan ”rääkkiin”? Erällä tuskin varaa huippuhankintoihin, joten uskon että siellä strategian mukaan mennään omilla lahjakkuuksilla ja satsataan heidän kehitykseen ?
    Mikke Saaren mukaan saanti on tosi kova juttu, kun tajuaa miten kova tekijä hän on varsinkin fysiikkapuolella,ihan maailmanlaajuisesti.

  2. Kyllä SSV hoitaa nyt ja ensi kaudella.Kaikki mukavuudenhaluiset meille mitaleita hakemaan?Ei se Bergman ja Saari heti saa ihmeitä aikaan?

  3. Mistä johtuu, että Erä ei tästä pyörän uudelleen keksimisestä huolimatta tule ikinä voittamaan mitään? Salibandyssä edelleenkin oveluus ja soveltaminen ratkaisee, ei pelikirja-Petterin ja kumppaneiden rakettitiede.

  4. Mikä on tämä roosteri, josta nimimerkki =) puhuu? Siis joku kukko joka laulaa ottelun alkaessa?

  5. Tosi kova pommi juuh. Ei tullut tuo siirto mitenkään yllätyksenä:D