Maajoukkuepuolustaja kärsii maineestaan

Jatkuvaa Syöttöä -salibandysivusto esittelee kiistellyn Classic-puolustaja Mika Savolaisen henkilökuvassaan. Salibandyliigan jäähypörssiä johtava Savolainen kokee, että hän saa osan jäähyistään maineensa perustella.

– Kyllä siellä sellaistakin vähän varmaan on. Se maine seuraa mukana. Olen kyllä itse koheltanut myös paljon. Yli on räiskynyt. Pitää vain katsoa eteen päin, Suomen MM-kisajoukkueeseen joulukuussa kuulunut Savolainen kertoo haastattelussa.

Savolainen saa myös paljon positiivista aikaan. Tämän vahvistavaa muun muassa pakkipari Asser Jääskeläinen, joka kertoo Savolaisen olevan erittäin tärkeä palanen joukkueelleen.

Myös valmentaja Jarkko Rantala hehkuttaa Savolaisen merkitystä joukkueelleen.

– Johtaa omalla esimerkillään joukkuetta harjoituksissakin. Hänellä on halu voittaa, ja se tekee toiminnan osaltaan laadukkaaksi, päävalmentaja kertoo.

Savolaista harmittaa hieman, että vain negatiiviset asiat saavat huomiota. Hän kokee itsekin saavansa myös positiivista aikaan.

– Varmasti ne negatiiviset asiat ovat helpommin tuotavissa julkisuuteen. Eikä ne pisteet silti mulle mikään ykkösjuttu ole, mutta onnistun joskus muussakin kuin pahassa.

Lue Mika Savolaisen kattava henkilökuva kokonaisuudessaan:
Jatkuvaa Syöttöä: Maineensa vanki