NST kiinnitti maajoukkuepakin myös ensi kaudeksi

Lappeenrannan NST sai viime viikonloppuna loppukaudeksi riveihinsä Lasse Kososen. NST on alkanut rakentaa joukkuetta myös ensi kaudelle ja tiedottaa kahdesta tärkeästä jatkosopimuksesta.

Tällä viikolla nimettyyn maajoukkueeseen valittu puolustaja Risto Töllikkö, 21, jatkaa NST:ssä myös ensi kaudella, vaikka ottajia olisi varmasti muuallakin. Töllikkö on kuluvan kauden 15 osumallaan NST:n paras maalintekijä.

Töllikön lisäksi joukkueen profiilipelaaja ja kapteeni Tuomas Arponen, 27, on kirjoittanut jatkosopimuksen NST:n kanssa. Töllikön ja Arposen sopimusten lisäksi NST:llä on tulevaksi kaudeksi valmiina kolme pelaajasopimusta.

Kaksivuotisista sopimuksista kausi 2013-2014 on jälkimmäinen 21-vuotiaille Niko Saariselle, Otto Valavuolle ja Aki Saloselle. Heille kuluva kausi on liigakentillä vasta ensimmäinen. Kolmikosta tehokkaimpana on operoinut Saarinen, joka on koonnut 18 ottelussa tehopisteet 10+9=19.

One comment

  1. Mikä ihmeen ”maajoukkuepakki”? Käsitykseni mukaan ei ole pelannut yhtään maaottelua. JOS pelaa Ruotsia vastaan niin sitten on ”maajoukkuepakki”, mutta vasta sitten.

    Mikähän muuten on muiden liigaseurojen sopimustilanne?