NST:n kolmanneksi tehokkain pelaaja Sveitsiin – ”Kotoinen liiga maistui puulta”

Hyökkääjä Julle Sumen jättää NST:n ja Salibandyliigan. Lappeenrantalaisseuran sivujen mukaan Sumen siirtyy loppukaudeksi Sveitsin pääsarjaan kuluvaksi kaudeksi nousseeseen Olten Zofingeniin.

Sumen aloitti kautensa kotoisessa liigassa pirteästi tehden ensimmäiseen seitsemään otteluun tehot 8+1. Tämän jälkeen ruuti oli kosteampaa ja viimeisen liigamaalin Sumen kirjasi lokakuun 19. päivä. Pelaamissaan 13 ottelussa Sumen kokosi tehopisteet 8+5=13 ollen NST:n kolmanneksi tehokkain pelaaja.

Sumenin siirto ei Lappeenrannassa tullut täytenä yllätyksenä, sillä uusi seura ulkomailta oli haussa jo kesällä.

– Joulukuussa Sumen päätyi etsimään seuraa ulkomailta, kun kotoinen Salibandyliiga alkoi maistua puulta. Viime kauden Saksan liigassa pelannut Sumen haki seuraa ulkomailta jo menneenä kesänä, mutta tuolloin sopivaa ”pakettia” ei löytynyt, NST:n sivuilla kerrotaan.

Lisää asiasta NST:n sivuilla.

5 comments

  1. kyllähän se on selvää, että kotimaan sarja maistuu puulta.. kuitenkin kyseessä on NST:n parhaita pistemiehiä, niin onhan tää suomen liiga liiankin helppo sarja saksan liigan jälkeen.. Eihän se motivoi kun helppoa on.. Pääsee nyt kuitenkin menestymään huippuseurassa huippuliigaan hyvällä ”paketilla”.. 😀

  2. salibandyliiga maistuu puulta…eli ei pärjää.
    Sopivaa ”paketti” ei löytyny…eli minnekkään ei mahtunu pelaamaan. kyseessä ei kuitenkaan kummonen pelimies ole! 😀

  3. uskomatonta miten taaskaan ei oikeesti tiedetä mistään mitään ja silti täytyy jauhaa paskaa. ei oo todellista että joku saa kiksejä tollasesta!

  4. Huippujätkä, ne ketkä ei tunne voivat jatkaa asiallista kommentointiaan näille sivuille. Puukon kanssa on helppo heilua.

  5. Kyseessä huippujätkä sekä kentällä että sen ulkopuolella, toivotaan onnea peleihin sinne Sveitsin maalle !!