Pajukoski mätti viisi osumaa

Cupin finaalien lisäksi lauantaina pelattiin myös Salibandyliigaa, jossa illan voittajat olivat kotikaukaloissaan Espoon Oilers ja Loviisan Tor. Oilers kaatoi Nokian KrP:n 10-3 (5-1, 2-0, 3-2) ja Tor Ilveksen 6-4 (1-1, 1-2, 4-1). Oilersin Perttu Pajukoski laukoi viisi osumaa reilussa 26 minuutissa.

Pajukoski osui jo avauserässä neljästi. Ensimmäisen tauon lukemat 5-1 saivat jatkoa toisessa, ja päätösjaksolla Oilers johti jo 10-1 ennen kuin Nokia pääsi kaunistelemaan kahdesti. Öljymiesten toinen tehomies tänään oli yhden maalin tehnyt ja neljä syöttänyt Casper Pfitzner.

Loviisassa liiganousija Ilves piinasi kotijoukkuetta karkaamalla toisessa erässä jo 1-3-johtoon, mutta sitten vieraiden puhti alkoi loppua. Valtteri Etholen kavensi vielä ennen taukoa, ja kolmannessa erässä Niklas Andersson johti hattutempullaan Loviisan nousua ohi ja voittoon. Ilveksen ahnein oli yhden maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Miika Nieminen.

Oilers ja Loviisa vahvistivat illan voitoillaan asemiaan liigan kahdeksan parhaan joukossa. Kärjessä cupin finaalissa pelanneilla Happeella ja Classicilla on kuuden pisteen etumatka mestari SPV:hen.

Salibandyliiga jatkuu tänään sunnuntaina ottelulla OLS – Josba.

Tilastot Oilers-Nokia-ottelusta sekä Loviisa-Ilves-ottelusta.