Miehet

Salibandyn pelaaja peitti laukausta – kives halkesi

30.01.
2013
Miehet
IBK Dalenin Anton Ermling (oik.) kärsii alaraajavammasta. Arkistokuva: IFF

IBK Dalenin Anton Ermling (oik.) kärsii alaraajavammasta. Arkistokuva: IFF

Laukausten peittäminen tekee aina välillä kipeää, sen myöntää myös Ruotsin Superliigan IBK Dalenin hyökkääjä Anton Ermling. Vime sunnuntaina sattui kuitenkin oikeasti. Ermling sai Jönköping-ottelussa mailasta arkaan paikkaansa ja on edelleen sairaalahoidossa. Asiasta uutisoi Aftonbladet verkkosivuillaan.

– Pidin siellä jäitä, mutta erätauolla ilmoitin valmentajalle, etten pysty jatkamaan. Yleensä peitoissa tälli tulee reiteen tai pohkeeseen, eikä niistä synny vakavia vammoja, kertasi Ermling ruotsalaismedialle.

Ermling passitettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin, missä lääkäri totesi hänen toisen kiveksensä haljenneen. Leikkaushoitoa vaatinut vamma operoitiin kaksi päivää sitten, mutta mies on edelleen sairaalahoidossa.

– Leikkaus ei ollut mikään rutiinioperaatio ja olen ollut todella kipeä, selventää Ermling.

Kivuistaan huolimatta toipilas jaksaa jo katsoa hieman tulevaankin.

– Pudotuspelit alkavat 6–7 viikon kuluttua, joten toivon olevani kunnossa silloin.

IBK Dalenin Superliiga-joukkuetta valmentaa Iiro Parviainen.

Aftonbladetin alkuperäinen uutinen aiheesta.

Teksti: Mika Virtanen

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi