SSV haki voiton Nokiasta uuden ratkaisijan johdolla

Tommi Kokkosen maalien lisäksi Juho Järvinenkin nähtiin tuulettamassa yhtä maaliaan. Kuva: Topi Naskali

Tommi Kokkosen maalien lisäksi Juho Järvinenkin tuuletti yhtä maalia. Kuva: Topi Naskali
Tommi Kokkosen maalien lisäksi Juho Järvinenkin pääsi tuulettamaan yhtä maalia. Kuva: Topi Naskali

Nokian KrP:n pudotuspelihaaveet Salibandyliigassa himmenivät illan kotiottelussa, kun KrP taipui SSV:lle maalein 4-9 (1-2, 3-4, 0-3). SSV:stä ottelun tehokkaimmaksi nousi tehoin 2+2 uusi ratkaisija Tommi Kokkonen, joka oli ennen torstai-iltaa kerännyt liigassa tällä kaudella vain tehot 1+1.

SSV alkoi repiä eroa toisen erän puolivälissä, kun Riku Kekkonen ja Harri Forsten muuttivat 3-3-tasatilanteen kahden maalin vierasjohdoksi. Nokian Johannes Jokisen kavennuksen jälkeen astui esiin ottelun parhaana palkittu Tommi Kokkonen, joka laukoi taukotilanteeksi 4-6.

Lopullisesti SSV karkasi ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella Niclas Meyerin, Kimmo Kinnusen ja Tommi Kokkosen laukoessa pallon ohi Pasi Järvisen.

Nokialla on runkosarjaa pelaamatta seitsemän kierrosta, ja matkaa pudotuspeliviivaan on viisi pistettä. SSV nousi voitollaan kolmanneksi ohi SPV:n, joka on kuitenkin pelannut kolme ottelua vähemmän.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla NST – Koovee, SPV – Tapanilan Erä ja Happee – Ilves.