Video: Loviisa-peluri puolustajien pörssikärjessä – viikonloppuna viisi osumaa

Niklas Niiranen (vas.) pelaa ensi kaudella Sveitsin liigassa. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Niklas Niiranen (vas.) johtaa Salibandyliigan puolustajien pistepörssiä. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net
Niklas Niiranen (vas.) johtaa Salibandyliigan puolustajien pistepörssiä. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Loviisan Torin puolustaja Niklas Niiranen, 20, on äitynyt Salibandyliigassa oivaan vireeseen. Perjantaina ja sunnuntaina Niiranen paukautti yhteensä viisi maalia NST:n ja Happeen verkkoon.

NST:tä vastaan Niiranen teki puolet Loviisan neljästä osumasta. Happee-ottelusta Niiranen oli vielä kovemmassa iskussa tehtaillen 10 minuuttiin ja 17 sekuntiin puhtaan hattutempun avauserässä. Niirasen kolme maalia olivat kuitenkin laiha lohtu, sillä Happee vei selkeän 10–4-voiton.

Viikonlopun viiden maalin myötä Niiranen keikkuu puolustajien pistepörssin ykkösenä tehoin 14+9=23. Classic-pakki Asser Jääskeläinen on tasapisteissä identtisin tehoin. Niirasen ja Jääskeläisen lisäksi liigapuolustajista 14 maalia ovat kirjanneet TPS:n Janne Nurminen ja Oilersin Ilari Talvitie.

Niklas Niiranen on koko sarjan pistepörssissä jo lähellä kymmenen vuotta vanhempaa isoveljeään, Tor-sentteri Joni Niirasta, jolla on tilastoissa 26 tehopinnaa.

Puolustajien pistepörssiä voi vilkuilla Salibandyliigan tilastoista.

4.1. Loviisan Tor–NST 4–4

6.1. Happee–Loviisan Tor 10–4

Edit klo 12.04: Antti Nurminen vaihdettu Janne Nurmiseksi.

11 comments

  1. Ilari Talvitietä tuskin voipi laskea puolustajaksi. Pelaa nimittäin jokapelissä hyökkääjänä 3 kentän vasempana laitana..

  2. Niiranen on kova ukko, kuvan perusteella vieläpä vasen jalka amputoitu.

  3. Amputoitu jalka on myös ottanut aika helkkarin kipeän näköistä peittoa…

  4. Happee pelistä pisti silmään, että Loviisan J. Kivilehto oli kentällä aika monessa Happeen maalissa. Tilastot kertovat, että kyseinen herra majailee +/- tilastossa sijalla 219 (297 pelaajasta).

  5. Miten ihmeessä tuohon Happeen neljänteen maaliin on Liikanen löytynyt syöttäjäksi? Aika suoraan loviisalainen (Etholen?) tarjoilee Kotilaiselle maalin eteen.

  6. Aikas kova pelimies todella kyseessä. Todella puolustajien pistepörssin kärkinimi, ja +/- :kin on plussalla +7. Ehdottaisin mukaan maajoukkueenkin nuorennusleikkaukseen jos sellaista nyt aletaan uuden päävalmentajan johdolla todella tehdä. Rohkea veto olisi mielestäni ottaa mukaan jo tällä kaudella Ruotsi-maaotteluihin tai eft:hen toukokuussa.

  7. Asiatekstiä Sixtynineltä. Vaikka ratkaisu nuorennusleikkaukseen paljon mietityttäiskin, niin välttämätön se kuitenkin on.

  8. Jäätävän huutosyötön otti ainaki Turussa niin kuin myös tps maalikoosteessa on nähtävissä.