Video: Pajukoski 4+0, Pfitzner 3+2 ja Moilanen 2+2

Espoon Oilers nöyryytti keskiviikkona Tapanilan Erää Vantaan Energia Areenalla lukemin 15–8. Ottelusta on nyt tarjolla Erän tarjoamana varsin laadukas maalikooste.

Kamppailun tehokkaimpia olivat Oilersin Perttu Pajukoski (4+0) ja Casper Pfitzner (3+2). Erän tehokkain oli Mika Moilanen (2+2).

10 comments

  1. Luulin että katsoin Valioliigan videokoostetta, kunnes huomasinkin pelaajille mailat ja sinisen maton. Loistavaa!!

  2. Ihan jees. Kannattaa kuitenkin rajata katsomot pois ens kerralla. Ai miksi? Katso video.

  3. Joissakin kohtaa ei meinannut pysyä mukana vauhdissa, mutta laadukas video kaikin puolin. Taas yksi askel eteenpäin, toivottavasti Erältä (ja muiltakin) saadaan lisää vastaavia koosteita. =)

  4. Hieno video. Oilers-pelaajien kehonkielestä näki että lataus oli kohdillaan. Varmaankin revanssi sytytti ja toisaalta vihreälle veskalle haluttiin antaa vahva esitys helpottamaan debyyttia (?).

  5. Joku jo FB:ssa kommentoi samaa, mutta kameroita ei toimivassa koosteessa voi sijoittaa kentän eri sivustoille, koska ns. turvalinja kärsii. Eli on epäloogista, että ensin Oilers hyökkää vasemmalta oikealle ja sitten näytetään sama maali siten kuin hyökkäisikin toiseen päähän. Nämä ovat videokuvauksen perusteita.

  6. Jos pilkkua aletaan viilaamaan, niin kun eri pätkät on kuvattu selvästi eri mallisilla kameroilla, niiden valotusta ja värejä voisi muokata edes jotenkin samanlaisiksi. Tässä kun kuvakulma vaihtui niin huomasi eron selvästi. Ja juuri tuo loogisuus, mikä ylempänäkin mainittiin, eli ei voi vaihtaa kuvakulmaa saman maalin aikana siten, että hyökättäisiin eri päähän. Mutta todella hienoa Erältä, että tämänlaisia maalikoosteita pystytään järjestämään. Juuri tätä suomalainen salibandy kaipaa. Toteutusta aivan himpun verran paremmaksi niin ollaan oikeilla jäljillä salibandyn medianäkyvyyden lisäämisen suhteen.