Miesten Divarissa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua. PSS avasi kevään kotiottelulla Steelersiä vastaan ja SB Vaasa isännöi tuplaviikonlopun pelannutta ÅIF:ia. Molemmista otteluista on tämän jutun lopussa maalikoosteet.

Pohjanmaalla tuplaviikonlopun pelannut ÅIF matkasi sunnuntaiksi SB Vaasan kotihalliin. Kotijoukkueen 3-0-johtoasema suli ottelun puoliväliin mennessä 3-3-tilanteeksi. Loppunumerot kirjattiin kuitenkin SB Vaasalle 10-8 kotijoukkueen iskettyä viimeisen osuman tyhjiin. Kevääseen sarjan kolmospaikalta lähtenyt ÅIF otti avausviikonlopusta vain pisteen ja ero takana tuleviin kaventui.

Neljän ottelun voittoputkessa tammikuuhun lähtenyt Steelers taipui jatkoajalla Porvoossa. Steelers johti ottelua parhaimmillaan 4-1, mutta kotijoukkue kiri kolmannessa erässä maali kerrallaan tasoihin. Lopulta jatkoajalle lähdettiin tilanteessa 7-7. Ratkaisu nähtiin ajassa 63.21, kun kotijoukkueen kapteeni Seppo Jäppilä iski pallon takatolpalta maaliin.

– Pelattiin eka ja toinen erä hyvin, mutta kaveri sai toisen erän loppuun helpon kavennuksen. Meillä ei ollut missään vaiheessa oikein hätää, mutta ei silti päästy tänään ihan siihen lentoon mitä oli ennen taukoa, Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen analysoi seuran kotisivuilla.

– Upea voitto hurjan taistelun päätteeksi. Pelattiin viimeinen puolituntia mahtavalla intensiteetillä ja ansaittiin ehdottomasti pisteet Porvooseen, PSS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen iloitsi seuran kotisivuilla.

Divari jatkuu neljällä ottelulla lauantaina 12.1.

Divarin tilastot Salibandyliigan sivuilla.

Maalikooste lauantain ottelusta Blue Fox – ÅIF 7-7 ja.

Maalikooste PSS – Steelers 8-7 ja.