Happee taistelee runkosarjan voitosta: ”Tässä ovat menestyksen syyt”

Happee juhli tällä kaudella jo Suomen Cupin voittoa. Kuva: Topi Naskali

Happee juhli tällä kaudella jo Suomen Cupin voittoa. Kuva: Topi Naskali
Happee juhli tällä kaudella jo Suomen Cupin voittoa. Kuva: Topi Naskali

Miesten Salibandyliigan runkosarjaa on jäljellä enää viikon verran, ja viikonloppuna pelataan sarjasijoitusten kannalta erittäin tärkeitä otteluita. Salibandyanalyytikko Jani Hakkarainen listaa neljä syytä, miksi perjantain tv-ottelussa SPV:n vastaansa saava Happee on noussut taistelemaan Salibandyliigan mestaruudesta.

Hakkarainen ei lähde alustusta enempää spekuloimaan Happeen sisäisiä asioita.

– Nostan sen sijaan neljä syytä Hirvien menestykselle. Nämä ovat syitä, jotka voi havaita myös joukkueen ulkopuolelta, Hakkarainen kirjoittaa.

Hän listaa blogissaan myös viisi korjattavaa kokonaisuutta.

Lue nämä syyt ja Hakkaraisen blogikirjoitus kokonaisuudessaan:
Neljä syytä Happeen menestykseen Salibandyliigassa

Liigan muiden joukkueiden osalta putoamiskamppailu tiivistyy lauantaina Kontiolahdella pelattavassa ottelussa Josba – Ilves. Kaksi pistettä Josbasta jääneen ja huonomman maalieron omaavan Ilveksen olisi ehdottomasti voitettava säilyttääkseen mahdollisuutensa välttää jumbosija ja suora putoaminen Divariin. Nousuvireisellä Josballa on vielä mahdollisuudet jopa välttää karsinnat, sillä matkaa sijalla 11 olevaan Nokian KrP:hen on vain kaksi pistettä.

Taistossa viimeisistä pudotuspelipaikoista Loviisa, Erä ja NST pelaavat myös viikonloppuna tärkeitä otteluita, joista ne tarvitsevat pisteitä pudotuspelipaikan varmistaakseen.

Salibandyliigan viikonlopun ottelut:

Perjantai 22.2.
klo 18.30 Classic – SSV
klo 18.30 Oilers – NST
klo 18.30 Happee – SPV

Lauantai 23.2.
klo 17.00 Erä – OLS
klo 18.00 Koovee – Loviisa
klo 18.00 Josba – Ilves

Sunnuntai 24.2.
klo 17.00 Ilves – Erä
klo 17.00 SSV – OLS
klo 17.00 Josba – Koovee
klo 18.30 SPV – Loviisa

10 comments

  1. Ja happeen perämisessä on ihminen joka arvostaa ihmistä ihmisenä ja näin ollen saa kaikista parhaat ominaisuudet esiin. Moni valmentaja ei sitä taitoa osaa.

  2. Näin on. Käsittämätöntä, ettei Seppo ole itseoikeutetttu maajoukkueen päävalmentaja.

    Rajallisellakin materiaalilla Happee pelaa Suomen parasta säbää.

    Näin totean tamperelaisena.

  3. Nostan suuresti hattua Happeelle ja SPV:lle tämänpäiväisestä ottelusta. Laji kaipaa juuri tämänlaisia kiihkeitä, tunnepitoisia otteluita. Missään vaiheessa ei passailtu vaan koko ajan oli suunta rohkeasti ylöspän. Parasta mahdollista mainosta pelille nimeltä salibandy.

  4. Juurikin näin Happee, SPV ja SSV ainoita salibandya pelaavia joukkueita loput sähly jengejä, jossa Lassikki etupäässä. Panostuksia on mutta taitaa tulla taas laiha kevät!

  5. Nyt on cup finaalit ja happee pelit ceen osalta unohdettu yhden tappion takia, kukaan muu näistä SÄLIBÄNDY joukkueista ei olekkaan hävinnyt tällä kaudella reilusti kellekkään:) Voi,Voi:(

  6. Backman aiheuttaa tuhoa siellä missä ikinä on.. viime vuoden klasu. Mj ja nyt tor. Olkoon nippu mikä tahansa niin menestystä ei tule. Iiro come bäck loviisaan toivottavasti.

  7. Olipa onneton Classic eilen!
    Ihmetellä pitää joka pelin alun vätystelyä. Koko pelin aikana ei mitään voittamisen wimmaa.

    Rantala sotkee kenttiä vieläkin, – hei!, kyllä NYT pitäisi olla viisikot selvillä. Kuten SSV:llä. Aikalisäkin jäi Classicilla ottamatta kolmannen erän alkuun.

    hmmmmmmm….mitähän tästä tulee….

  8. Salo/Leikkanen, pelikunnossa pleijareissa. Säälittävältä kuulostaa mut ei muuten jakoja kolmeen hyvään kenttään, joutuu veivaileen rantala vielä. Ja ikävää et nää niin sanotut ykköspakit eilen taas jako niitä syöttöpisteitä kaverille, Asseri/Savo. Paras pakki ollut minun silmiin Krister savonen, joka oli poissa eilen.

  9. vaisto
    23.2.2013 1.50

    ”Backman aiheuttaa tuhoa siellä missä ikinä on.. viime vuoden klasu. Mj ja nyt tor. Olkoon nippu mikä tahansa niin menestystä ei tule. Iiro come bäck loviisaan toivottavasti.”

    KYLLÄ!