Keravan tapahtumista ei rangaistuksia

Viime viikon sunnuntaina pelatun Divarin Blackbirds – Blue Fox -pelin keskialuetilanteesta toimitettiin kurinpitokäsittelyyn Salibandyliigan toimitusjohtajan ja kilpailupäällikön tekemä ilmoitus rikkomuksesta. Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan tilanteesta ei määrätty rangaistusta.

Keskialueen kontakti meni tätä kautta jatkokäsittelyyn, vaikka mielestään kaltoin kohdellun Blackbirdsin organisaatio ei tehnyt ilmoitusta tapahtuneesta määräaikaan mennessä.

Twitterissä ja Pääkallon kommenttiosastolla osa videon nähneistä vaati tapahtumasta lisärangaistuksia, toisten mielestä videolla ei näkynyt jäähynarvoista rikettä.

Tiettävästi tapahtumassa käsiteltiin sitä, ottiko Blue Foxin Henry Backman törmäyksessä tahallaan kontaktin, olisiko hänen pitänyt tilanteessa väistää tai oliko pelityyli rangaistavalla tavalla vaarallinen.

Päätöksen perusteella kyse oli pallontavoittelutilanteesta, eikä tilanteesta tuomittu rangaistusta Backmanille eikä Blue Foxille.

Twitterissä sanottua:

11 comments

  1. Hahhah, tilannenopeus edelleen täysin järjetön. Ehkä siinä mielessä oikea tuomio ettei jatkorangaistuksia mutta itse pelissä selvä jäähyn paikka. Tuomarit…

  2. Mielenkiintoista, että kurinpitolautakunnassa ratkaisun saa tehdä Koponen. Blue Fox kuitenkin SPV:n farmijoukkue. Pieni piiri pyörii…

  3. Noin kaikkitietävänä PA tietää varmasti myös, että kyseessä on aivan eri Koponen.

  4. Ja seuraavaksi voisi miettiä ns. journalistien vastuuta?

    Pääkallo kirjoitti tästä pelitilanteesta otsikolla
    Video: Järjetön ”avojään pommi” salibandyssä – ei edes jäähyä!

    Järjetöntä olikin siis vain tuo Pääkallon juttu. Olisiko sopiva sanktio turhasta pelaajan maineen pilaamisesta sellainen, että ko. kirjoittaja aloittaa seuraavat kymmenen juttuaan sanoilla ”Vaikka minä en todistetusti mitään mistään tiedä, niin…” 🙂

  5. Olen edelleen sitä mieltä, että ollaan aika vaarallisilla vesillä, jos tässä lajissa lähdetään sallimaan tällaiset kontaktit. Taidanpa tavoitella viikonloppuna alasarjapeleissä palloa kiivaasti. ”pää pystyssä”

  6. Lopeta nyt jo! Eihän tossa ollu mitään. Nopea hyökkääjä, hidas pakki. Hyvä paine loi hyvän paikan loppusekunneilla.

  7. Toivon hartaasti, että ne, jotka kommentoivat täällä tai aiemmissa uutisissa kyseistä kontaktia puhtaaksi, pelaavat jossain muualla kuin pääsarjatasoilla salibandyä. Mielellään jotain muuta lajia kokonaan. Koska kyseiset kontaktit eivät salibandyyn kuulu. Teko ei luultavasti ollut tahallinen yritys satuttaa, mutta silti tuomittava – pelissä, ei sen jälkeen.