MTV3 listasi Suomen rumimmat pelipaidat – SPV sijalla kolme

Kuva: Juha Käenmäki

Kuva: Juha Käenmäki
Kuva: Juha Käenmäki

MTV3 listaa verkkosivuillaan Suomen rumimpia urheilujoukkueiden pelipaitoja. Listalla on mukana myös Salibandyliiga-joukkue SPV.

– Suomen kentillä nähdään jos jonkinlaista pelipaitaa. Nykyajan tiukassa taloustilanteessa jokainen mainospaikka on käytettävä hyväkseen ja usein se tapahtuu pelipaidan kustannuksella. Esittelemme lukijoille kymmenen epäonnistuneinta luomusta, MTV3 alustaa juttuaan rumimmista pelipaidoista.

Listalla on niin jalkapallo, jääkiekko, lentopallo kuin pesäpallokin edustettuna. Ainoana salibandyjoukkueena listalla sijalla kolme komeilee SPV.

– SPV:n pelipaita on tungettu niin täyteen pieniä tilkkumainoksia, että on hankala jo erottaa mikä paidan pohjaväri on. Tälle paidalle napsahtaa ansaitusti mitalisija, MTV3 perustelee SPV:n valintaa listalleen.

Vielä SPV:täkin korkeammalle listalla yltävät jalkapallon Veikkausliiga-joukkue HJK ja jääkiekon SM-liiga-joukkue Ilves.

MTV3:n alkuperäinen juttu aiheesta.

28 comments

  1. Nyt oli kyllä pytty erittäin lähellä, lähempänä kun pari aikasempaa yritystä tällä kaudella:D

  2. Hienoahan se olisi, jos jokaisella seuralla olisi yksi iso sponsori ja muuta mainoksia ei paidoissa olisi. Eipä taida vaan olla mahdollista. Toki toivoisi, että hieman visuaalisemmalla silmällä paitoja ja mainoksia mietittäisiin.

  3. Pikkasen peli- ja esteettistä silmää sponsorilogojen sijoitteluun ja homma rokkaa ihan eri tavalla. Eikä tartte edes tukijoiden määrästä tinkiä.

  4. Mitään mikä tulee Mtv3:lta ja mikä liittyy urheiluun ei kannata ottaa kovin vakavasti. Nyt joku toimittaja on tehnyt top10 listan jostain.

    SPV:n paita on vähän sekavan näköinen mutta niin se on monella muullakin. Onkohan tuo toimittaja nyt varmasti käynyt kaikkien suomalaisten liigaseurojen pelipaidat ja laittanut ne varmasti oikeean järjestykseen ja miksi kyseinen toimittaja on uskottava pelipaitojen arvostelija?

    Jos miss suomi valitsee, top10 jääkiekkomailat ulkonäön perusteella niin onko sillä mitään merkitystä?

  5. Miksi sitten vedit herneen nenään, jos kerran et ota kyseistä listausta kovin vakavasti? Rumat paidat ja sillä sipuli.

  6. Eiköhän nämäkin ole ihan vain mielipideasioita, rumia paitoja on varmaan sata Suomessa, tämä oli vain yhden henkilön mielipiteistä koostuva lista.

  7. IFF:n sivujen mukaan SPV oli CC:n kolmonen. Taisi olla se pytty kuitenkin tätä lähempänä. Tässä tilastossa haiskahtaa siltä, että arvioitavina ovat olleet Maikkarin mielesta pienemmistä lajeista ainoastaan lajiensa mestarit. Eli 13 muuta säbäjengiä eivät edes kenties arvioitavana?

  8. Kaikki pelipaidat ovat pääsarjatasolla rumia Suomessa. Poikkeuksia ovat Jokerit, HJK ja Inter.

  9. Tarkemmin kun tarkastelee, niin HJK taisi olla mainittuna koko listauksen toiseksi rumimmalla peliasulla! No kauneus on katsojan silmissä..

  10. Makuasioita juu, mutta SPVn paita on kyllä ruma. Ja logo myös. Nämä ovat faktoja 😉

  11. Sitä minä olen aina ihmetellyt, että kun kaikki SPV-pelaajat ovat samannimisiä. Joka ainoa on Jari-Pekka. Niin selässä lukee.

    Onko Tuurissa myynnissä suppeampi kalenteri kuin muualla Suomessa?

    Vai onko Jari-Pekka-nimi peritty? Jos, niin on siinä ollut ahkera Pojojanmaalais-isäntä.

    Ei silti, Jari-Pekka on komea nimi.

  12. TAUNOLLE:

    Ylläolevan kuvan joukkoon on eksynyt näemmä yksi Omenahotellikin (#18)…

  13. Ruma paita näyttää johtavan mestaruuteen, vähän lajista riippumatta. Tuon lentisjoukkueen paita muistuttaa erehdyttävästi SSV:n paitaa. Olisko finaalipari taas sama? 🙂

  14. Rumimmat liigalogot:
    SPV – salibandy
    FC Lahti – nahkajalkapallo
    JypHT – kumi

    Onko muita lajeja?

  15. Oon huomannu, et oli aihe mikä tahansa niin esim. JZ:llä on SPV:stä aina jotain pahaa sanottavaa. Tällä kertaa pahaa on paidat.

    Ja sit mitä tulee TAUNON kommenttiin jälleen kerran Tuurista ja Jari-Pekasta niin en voinu uskoa silmiäni ku luin ton kommentin. Huikeen hauska kommentti, kikatan vieläkin!

  16. Kuka tekisi top 10 komeimmat pelipaidat?
    MTV3 top lista kertoo kyllä enempi toimittajan kyvyttömyydestä kuin palipaitojen näöstä.

  17. Minkä takia tollasii listoi ees tehään? Mun ymmärtääkseni tärkeintä on se peli ja osaaminen, kuin se, millaset paidat pelaajil on 😀

  18. listoja tehdään, koska niillä saadaan klikkauksia. Tätäkin täysin älytöntä lainausta on kommentoitu 24 kertaa.

  19. listoja tehdään, koska niillä saadaan klikkauksia. Tätäkin täysin älytöntä lainausta on kommentoitu 24 kertaa, ja uskon että luettu useammin.

  20. Ei tuo OLS pelipaita nyt aivan mahoton tilkkutäkki ole. No kauneus on katsojan silmässä. Ja löytyy se Speven paidoista se pelaajanimi kun osaa katsoa:D Katsokaa tämänkauden Mopsi Moilasen#13 pelipaitaa. Siinä ei ole kauhian hieno paita. Jetset Bar on Oton kantapaikka:D Petri Väänäsen Josba paita on yksinkertaisen tyylikäs. Mutta absoluuttista totuuttahan emme saa koskaan tietää.

  21. Top-10 hienoimmat pelipaidat:

    1) Kaikki NHL-paidat
    2) Kaikki NFL-paidat
    3) Kaikki NCAA-jenkkifutispaidat
    4) Kaikki NCAA-jääkiekkopaidat
    5) Kaikki AHL-jääkiekkopaidat
    6) Kaikki NBA-paidat
    7) Kaikki NCAA-koripallopaidat
    8) Kaikki maajoukkuetason jalkapallopaidat
    9) Sublimaatiopaidat esim. suosikkilajissani ultimatessa.
    10) Lähes kaikki maajoukkuetason jääkiekkopaidat (ei koske mitään EHT-höntsää)

    Yhteinen tekijä? Ei mainoksia.

  22. Oon repeilly tuolle SPV:n sponsoripaidalle todella rajusti. Näköjään lakeuksilla menestyvän joukkueen pelipaitaan haluavat kaikki sponsorit nimensä eikä enää laitamainokset tai seinäbannerit riitä. Tai sitten riittää, mutta nekin ovat täynnä jo.

    Saa olla melko designerivelho joka laittaa SPV:n peliasun ulkonäön kuntoon jos sponsorien määrä on sama. Ilman pohjaväriä logossa tuo punainen paidan väri nimittäin on kohtalaisen raskas silmille 😀