Pajukoski ja Pfitzner jatkoivat Nokian kurimusta – Ilves–Nokian KrP-ottelussa kova panos

Nokian KrP ei kyennyt tiistaina varmistamaan ensi kauden liigapaikkaansa vaan koki yhdeksännen perättäisen tappionsa hävitessään kotonaan Espoon Oilersille 6-9 (1-2, 2-1, 3-6).

Vielä toisen erän lopulla Nokia johti ottelua, mutta Perttu Pajujoski tasoitti ennen taukoa, ja päätösjaksolla Casper Pfitzner ja Niko Raunio saattelivat vieraat karkuun.

Maajoukkuehyökkääjät Pfitzner ja Pajukoski olivat tänään espoolaisten eliittiä Pfitznerin merkkauttaessa 1+4 ja Pajukosken 4+0.

Oilers taistelee vielä pudotuspelien kotiedusta, mutta Nokian KrP:lle selviää vasta päätöskierroksella, jatkuuko kausi karsinnoissa. KrP kohtaa päätöskierroksen kuolemanottelussa Ilveksen, joka yrittää välttää suoran putoamisen Divariin.

Tiistain toisessa liigaottelussa Happee pokkasi runkosarjan voiton kaatamalla TPS:n Turussa lukemin 11–3.

Ennen perjantain päätöskierrosta pelataan Salibandyliigassa vielä huomenna Lappeenrannassa ottelu NST – Classic.