Pirteä Koovee kaatoi nuhjuisen Loviisan – ”Pitäisikö vaihtaa valmentajaa vai mitä”

Tampereen Kaukajärvellä kohtasi tänään kaksi viime aikoina varjojen mailla vaeltanutta Salibandyliiga-joukkuetta. Kotijoukkue Koovee sai viimein kotipelaamisensa uomiinsa ja kaatoi vierasjoukkue Loviisan Torin lukemin 7-3 (4-1,2-0,1-2). Ottelu oli Kooveen viimeinen kotiottelu runkosarjassa ja samalla ensimmäinen kotivoitto tämän vuoden puolella.

Mihin ottelu ratkesi?
– Ottelu ratkesi pitkälti Kooveen aktiivisempaan peli-ilmeeseen, sekä parempaan pallolliseen peliin. Loviisa vaikutti alusta asti hiukan luovuttaneelta. Se, että joukkue voitti viimeksi yli kuukausi sitten Salibandyliigan ottelun kuvaa hyvin joukkueen tilaa. Koovee pelasi erinomaisesti kaksi erää, mutta myös lepsuili hiukan viimeisessä. Kotijoukkue oli myös huomattavasti tehokkaampi kuin Loviisa. Kooveen viiden ottelun kotitappioputki katkesi lopulta kauden parhaalla kotiesityksellä.

Ottelun hahmo?
– Yksittäistä ottelun hahmoa on vaikea määritellä. Kooveelta pelasi useampi pelaaja erittäin hyvin. Eemeli Salin uhkui voitonhalua ja hoiti oman tonttinsa erinomaisesti. Salin taisi jälleen voittaa kaikki kaksinkamppailut. Hyökkäyksessä Miro Lehtisen ja Samu Saaren yhteispeli toimi erittäin hyvin.

Ottelun puheenaihe?
– Lasse Salmisen lopettamispäätös puhutti ennen ottelua. Ottelu oli erittäin suurella todennäköisyydellä ”Pöllön” viimeinen liigaottelu Tampereella. Salmista kunnioitettiin ennen ottelua juhlallisesti ja ottelun jälkeen parhaan pelaajan palkinnolla. Salminen pääsi kokeilemaan myös rankkaria, mutta ei tällä kertaa yltänyt tehopisteille. Loviisasta tullut vierasyleisö kunnioitti legendaa kuin omaansa.

Kommentit:
– Tänään pelattiin hyvin. Ensimmäisen erän jälkeen hiukan passivoiduttiin, mutta pysyttiin pelillä. Puolustus ja Järviö olivat erinomaisia, kun vain kolme meni omiin. Viisikot olivat tänään erittäin tasapainoisia, kun Mikko Immonenkin pelasi koko ottelun. Se näkyi tasaisina otteina, Koovee-luotsi Arto Riihimäki kommentoi.
– Maalinteko on ollut meille viime aikoina melkoista tervanjuontia. En edes muista kuinka monta peliä ollaan hävitty putkeen. Kaksi erää oli heikkoja, kolmas ihan hyvä. Ukot vaikuttavat olevan ihan loppu henkisesti ja fyysisesti. En syytä pelaajia, ovat antaneet kaikkensa kentällä. Tiedä sitten pistäisikö tässä vaihtaa valmentajaa vai mitä, Tor-käskyttäjä Ray Backman tuskaili.

Tilastohuomiot:
– Kooveen Lehtinen syötti kaksi maalia ensimmäisessä erässä. Loviisan Niklas Andersson osui kahdesti. Kotijoukkueen Jussi Alamettänen syötti ottelun viimeisen maalin ja tämä oli nuorukaisen ensimmäinen liigapiste. Ottelussa nähtiin kaksi rangaistuslaukausta ja niistä molemmat vihellettiin kotijoukkueelle.

Jatkossa:
– Koovee kohtaa huomenna nousuvireisen Josban Joensuussa ja hakee sieltä voittoa samalla toivoen, että Ilves kaataa Erän Tampereella. Loviisa pelaa huomenna Seinäjoella SPV:tä vastaan ja sen on voitettava hallitseva mestari jos mielii vielä pudotuspeleihin.

Linkit:
Ottelun tilastot

7 comments

  1. – Maalinteko on ollut meille viime aikoina melkoista tervanjuontia. En edes muista kuinka monta peliä ollaan hävitty putkeen. Kaksi erää oli heikkoja, kolmas ihan hyvä. Ukot vaikuttavat olevan ihan loppu henkisesti ja fyysisesti. En syytä pelaajia, ovat antaneet kaikkensa kentällä. Tiedä sitten pistäisikö tässä vaihtaa valmentajaa vai mitä, Tor-käskyttäjä Ray Backman tuskaili.

    Hyvä kysymys kuuluu, miksi pelaajat ovat henkisesti puhki?

  2. Kiitos Loviisan fanikatsomolle. Tunnelma takasi kotijoukkueelle voiton tänään. Ja Jussihan on kuin onkin AlamettäLÄ.

  3. Tuuri vois kertoa miksi pelaajat on henkisesti rikki? Ei millään Kivilehdolla mitään mestaruuksia voiteta, kanattaisi kannattajienkin lähteä realistisina kauteen. TOR sijoitus just mitä ainakin itse odotin.

  4. Sitä samaahan se tuuri ihmetteli. On loviisassa muitakin potentiaalisia pelaajia kuin kivilehto, on vaan KOKO joukkue suossa tällä kaudella, kukaan ei suoriudu joukkuepelissä yksin.
    Loviisan faneja ei ole kuin kiittäminen tunnelman ylläpidosta ja joukkueen seuraamisesta vierasotteluihin läpi surkeankin kauden. Mitä siis meinaat realistisuudella?
    Toivottavasti joukkueen ongelmat selviävät ensi kaudeksi, monta lahjakkuutta menossa hukkaan.

  5. Paljonkohan Seinäjoen pojat lyö taululle? Luulen että Tuuri ei ainakaan paremmalla jalalla ole tänään liikkeellä. Isotappio, hotelliyö jne. painaa jaloissa… rumaa tulee olee illalla…

  6. Loviisan pelaajat on joka kevät loppu henkisesti, oli penkin takana kuka vaan. Viime kaudella lähti valmentaja, nyt toinen miettii syntyjä syviä. Taitaa olla pelaajilla mahat täynnä jo sarjapaikan säilyttämisestä, kun joka joulu alkaa alamäki..

    ps. mitkä lahjakkuudet?