SPV:n sunnuntain liigapeli Loviisan Toria vastaan suorana verkossa

Salibandyliigan ottelu SPV–Loviisan Tor lähetetään tulevana sunnuntaina 24.2 suorana nettilähetyksenä klo 18.15 alkaen. Lähetys toteutetaan monikameratuotannolla.

Selostuksesta vastaa Tommi Yli-Kortesniemi ja kommentaattorina toimii ex-SPV-peluri Mikko Helanen.

Lähetyksen järjestää Great Play yhteistyössä SPV:n kanssa. Viikon päästä on luvassa myös toinen nettilähetys Great Playn toimesta, ottelusta SPV-NST.

Sunnuntain SPV–Tor-nettilähetyksen voi katsoa Great Playn sivuilta.

16 comments

  1. Jos Loviisa jää tänään pisteittä viimeinen pudotuspelipaikka ratkotaan Mosalla 1.3. Erä – Koovee ottelussa.

  2. olikos stream koko ajan heikkolaatuinen vai osanaikaa pelistä? Meillä 2 ja 3 erä ihan ok.
    Selostaja oli mun mielestä hyvä….en oo aikaisemmin kaverista kuullut.

  3. Lähetys oli hienosti toteutettu, kuvattu monella kameralla ja hyvät hidastukset eri kuvakulmista. Myös selostaja oli luonteva ja miellyttävä kuunnella. Mielestäni parhaiten totetutettu nettilähetys tähän mennessä. Mitä sitten, jos ekalla kerralla on vähän värit väärin päin, sekin korjattiin jo toiseen erään. Hienoa työtä, kiitos!

  4. Ensimmäisessä erässä oli väärän väriset paidat päällä mutta sitten korjaantui ja kuvaus oli aivan nelonen pro-tasoa. Selostaja entinen SPV:n koutsi YK+Helanen.. Mitä ne odotukset on, jos tämä ei kelpaa?

  5. Striimin kuvanlaatu ei ollut kummoinen, täyteen ruutuun avattuna kamalaa pikselimössöä, josta ei pystynyt erottamaan missä pallo on. Muuten toisesta erästä lähtien toteutus OK.