Video: Koosteita viikonlopun liigapeleistä – 4 ottelua, 56 maalia

Miesten Salibandyliigan viikonlopun otteluista on taas tarjolla läjä maalikoosteita. Pääkallo.fi keräsi koosteet yhteen pakettiin.

8.2. Loviisan Tor–Tapanilan Erä 2–5

10.2. Tapanilan Erä–Josba 8–5

10.2. Loviisan Tor–Classic 6–8

10.2. SPV–Nokian KrP 13–9

8 comments

  1. Jorma Uotisen sanoin, ei huono tuo Moilasen pesismäjäytys! Onko muuten Sami Iiskola joku junnuista nostettu pelimies?

  2. Ja hyvin on Pekka Nieminen käynyt puhumassa itselleen syötön tuohon Pihan tyhjiin tekemään maaliin.

  3. 2 x Niiranen ja Etholen jokaisen klassikin osuman aikana kentällä. Loviisan yv on aika toimiva mut miten ne on voinu saada jo 133 minuuttia ylivoimaa, muilla ainakin kolmasosa vähemmän.

  4. Hienoa! Jokainen kooste todella hyvin tehty ja laatukin kohdallaan. Hyvää mainosta liigalle ja joukkueille.

    Yksi pieni toive tekijöille. Jos jokunen katsoja ei vielä tiedä tulosta, niin olisi mielestäni viihdyttävämpää katsoa highlightit siten, että ei myöskään tiedä tulosta ennen koostetta (tulosta ei näytetä ennen koosteen alkamista). Sama juttu yksittäisissä maaleissa. Olisi hienoa jos maalintekijä, syöttäjä ja seuraavan maalin tekevä joukkue näkyisi vasta maalin jälkeen. Paljon viihdyttävämpää katsoa tietämättä, mitä eteen tulee. Joku puoli-fani voi jopa vähän eläytyä koosteen mukana toivoen parasta omalle joukkueelleen.

  5. Joillain on aika hyvät suhteet, ku aussinbändin
    musaan on luvat.. 😉

  6. Maalikoosteet on ihan hyvä lisä lajille, siinähän näkee maalintekijän onnistuminen ;).. mutta olisi todella hienoa nähdä myös torjuntoja, pelitilanteita, ”painia”, vääntöä, harhautuksia jne… mutta tiedän myös sen miten vaativaa on tehdä ”täydellistä” koostetta.. mutta kiitos näistä 🙂