Video: Suomalaistähden huikea voittomaali ajassa 59.59

Kuva: Idrottsfoto.com

Kuva: Idrottsfoto.com
Kuva: Idrottsfoto.com

Ruotsin Superliiga palasi keskiviikkona maajoukkuetauolta yhden ottelun voimin, kun FC Helsingborg ja Pixbo iskivät yhteen. Helsingborgin sankariksi nousi suomalaishyökkääjä Jani Kukkola, jonka komea 6-5-voittomaali vain sekuntia ennen päätössummeria ratkaisi pelin.

Alla näkyvällä videolla Helsingborg juonii aikalisällä kuviota 12 sekuntia ennen loppua, ja lopulta viimeisellä sekunnilla Kukkola kiskaisee komean kantin vastustamattomasti takakulmaan.

Kaiken kaikkiaan Kukkolalla on tältä kaudelta kasassa 19 ottelussa nyt 25 (11+14) tehopistettä. Voitollaan yhdeksäntenä sarjassa oleva Helsingborg nousi pisteen päähän Rickie Hyvärisen Caberiotäbystä ja pudotuspelipaikasta, kun vielä seitsemän kierrosta on pelaamatta.

Teksti: Henri Pitkänen

2 comments

  1. Tuo mies on ratkaissut ennenkin, löytyy munaa. B-junnuikäisenä pelattiin Kukkolan SB-Pro:ta vastaan ja hallittiin koko peliä kevyen oloisesti. Johdettiin 2-1 pelin lopussa ja niin vaan Jani astui kuitenkin esiin ja iski keskipisteeltä lämärillä yläpeltiin puoli minuuttia ennen loppua, täysin vaarattomasta tilanteesta. Siinä oli potkua sen verran, että meidän veskarin lisäksi molemmat joukkueet jäivät lähinnä ihmettelemään, että mitä just tapahtui.. on se huikea!