Espoon Oilers jatkaa taistelua Salibandyliigan pudotuspelien kotiedusta kaadettuaan tänään vieraissa Loviisan Torin 6-3 (3-1, 1-0, 2-2). Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Voitollaan Oilers nousi kahden pisteen päähän neljäntenä olevasta SSV:stä Loviisan jäädessä edelleen play off -viivan huonommalle puolelle yhdeksänneksi.

Ilari Talvitie laukoi Oilersille kaksi maalia ja Matias Kaartinen sekä Antti-Jaakko Alanko yhden mieheen kun espoolaiset rakensivat 40 minuutissa 4-1-johdon. Niklas Anderssonin kolmannen erän kavennuksen jälkeen Talvitie palautti illan kolmannella maalillaan eron ennalleen.

Juha Kivilehdon ylivoimaosuma nosti Loviisan vielä taisteluun, mutta loppukiri kaatui jäähyihin ajassa 53.45 kun Juha Kivilehto otti kaksiminuuttisen ja vielä Tatu Ruohonen samaan sumaan 2+10 minuuttia käytöksestä. Ylivoimalla Sylvester Raikamo laukoi Oilersille kuudennen maalin ja sinetöi Loviisan neljännen perättäisen tappion kotikaukalossa.

Ottelun tehokkaimpia olivat Oilersin Matias Kaartinen (1+3) ja Ilari Talvitie (3+0).

Ottelun tilastot, Loviisan Torin otteluraportti, Östra Nylandin juttu ottelusta, Ilta-Sanomien juttu ottelun viivästymisestä

Edit 21.1. Vaihdettu video, jonka teksteihin korjattu pelaajien joukkeita.