Video: Vastustaja väärään aikaan vaihtoon – näinkin tyhjästä maalista voi vetää tolppaan

NST ja SB-Pro kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigassa. Ottelun hämmentävimmästä suorituksesta vastasi vierasjoukkueen Jenni Morottaja.

NST:lle sattui ensimmäisessä erässä vaihtovirhe. NST:n pelaajat lähtivät vaihtoon SB-Pron saatua vapaalyönnin aivan maalin edestä. NST:n pelaajien vaihtaessa ja maalivahti Anni-Maija Seppäsen ihmetellessä tilannetta maalin taaksen ”piiloon jäänyt” Jenni Morottaja asetti pallon nopeasti paikalleen ja laukoi parista metristä kohti täysin tyhjää NST-maalia. Morottajan laukaus kuitenkin kilahti komeasti tolppaan.

Morottajan suorituksen voi katsoa alla olevalta videolta.

SB-Pro nappasi itse ottelusta tiukan 2–1-vierasvoiton. Raporttia ottelusta voi lukea NST:n sivuilta.

8 comments

  1. Tuomaria ei olla pelisilmällä suotu, ei tajunnut mitä on tulossa eikä antanut kunnolla tilaa. No Jenni varmaan ajatteli että tekee kuitenkin maalin.
    Oot Jenni ollu aina mun idoli!

  2. Malliesimerkki junioripelaajille siitä, miten vaihtoon ei pidä lähteä juoksemaan suin päin, vaan ainakin yhden pelaajan pitää varmistaa tilanne vastustajan suhteen. Morottajan loistava reagointi, harmi että osui tolppaan.

  3. …ihmeessä tässäkin tilanteessa joku sai homman tuutattua tuomarin piikkiin, mietis nyt vähän. Pitäähän se paikka näyttää ja Morolla oli ihan riittävästi tilaa laukaukselleen. Jos tuomari olisi vain peruuttanut pois tilanteesta, olisi NST pallon mentyä maaliin alkanut naukua väärästä paikasta annetusta vaparista. On teitä tietäjiä ja tulkitsijoita taas joka junaan… ja kyllä, tämä kommentti on tuomarin kirjoittama, ettei kenenkään tarvitse arvuutella.

  4. NST:ltä amatöörimäistä reagointia… Morottajalta hyvä oivallus ja vedossahan on kaikki ainekset maaliin asti, tosin sentin verran meni liikaa vasemmalle… NST:lle miinus ja Morolle iso plussa.

  5. Kun ei kulje, niin eihän se vaan entisellä meriitillä kulje.