Video: Yhden käden rystylätty ja Tikan pommit viivasta

Peter Kotilainen keräsi tehot 1+2, joihin kuului näyttävä syöttö Happeen yhdeksänteen maaliin. Kuva: Anssi Koskinen

Peter Kotilainen keräsi Turussa tehot 1+2. Kuva: Anssi Koskinen
Peter Kotilainen keräsi Turussa tehot 1+2. Kuva: Anssi Koskinen

Salibandyliigan keskiviikon TPS-Happee-ottelu oli kokonaisuudessaan varsin viihdyttävä ja liigan tarjoama nettilähetys Turusta toimi erinomaisesti. Happee varmisti 11-3-voitolla runkosarjan voiton. Nyt nähtävillä on ottelun maalikooste, joka tarjoaa monta hienoa osumaa.

Illan tehokkaimpana Happeen puolustaja Otto Tikka teki neljä maalia, joista pari tuli rennonnäköisillä, kovilla laukauksilla viivasta.

Maalikoosteen namupala on kuitenkin Happeen yhdeksäs maali, jossa Peter Kotilainen tarjoilee Jami Manniselle maalipaikan yhden käden rystylätyllä.

Videolla näkyy myös TPS:n Kasperi Kantosen uran ensimmäinen liigamaali.

14 comments

  1. Maalikoosteen perusteella TPS teki aivan käsittämättömän tyhmiä virheitä, eikä TPS:n maalivahti olisi varmaankaan saanut edes rantapalloa kiinni?

  2. Saattaa hyvinkin tosiaan olla ekan kierroksen pari. Palloseuran kone vähän yskähtelee ja ainakaan NST tai Oilers ei tule olemaan Happeen valinta.

  3. Uskoisin että puolivälierä parit ovat seuraavanlaiset:

    Happee- TPS
    SPV- Erä
    Classic- NST
    SSV- Oilers

    Välierissä:

    Happee-SSV
    SPV-Classic

    Finaali:

    SSV- SPV ja mestaruuden voittaa SPV

  4. Olen ymmärtänyt että liigan valmentajat olisivat hieman tätä valintaysteemiä vastaan ja ”hiljaisena protestina” ottavat puolivälieräparinsa urheilullisen tuloksen mukaan:

    Happee-Erä/Koovee
    SPV-NST
    Classic-TPS
    SSV-Oilers

  5. Kaikkihan on vielä auki. Erän jatko ei ole ollenkaan selvä, Koovee on keskinäisen perlin ennakkosuosikki. Kärkijoukkueet katsovat nousukuntoisen NST:n viimeiset runkopelit (Classic, SPV) ja tekevät sitten ratkaisujaan. Lisäksi neljän parhaan järjestys on vielä auki, joten ei tiedä valintajärjestystä.

  6. Niin saa nähdä käyttääkö kukaan valintaoikeuttaan oikeasti vai mennäänkö taas sarjataulukon mukaan. Yhä tänä päivänä en käsitä miksi Classic ei viime keväänä valinnut Kooveeta (paikallispeli = matkasäästöt+lipputulot, henkinen yliote kahdella suurella voitolla) Happeen (kaksi niukkaakin niukempaa voittoa runkosarjassa) sijaan.

  7. Kaikki on auki tottakai, mutta kuten totesin niin uskoisin parit muodostuvan Happee vs. 8., 2. vs. 7. jne.

  8. Sibin kanssa täysin samaa mieltä. Japille ja Kooveelle täydet toivotukset onnesta! Hoitakaa homma.

  9. Ennen kauden alkua Tepsi ”ei ihan vakuuttanut treenipeleissään” … Varis vaan myhäili. Kaikki muuttui hetkessä kun kausi alkoi.

    Nyt taas, ei tarvetta vakuuttaa. Kaikki muuttuu kun pleijarit alkaa?

  10. Joo näiden paikkansa sijoilla 5.-8 varmistaneiden viimeisille peleille ei varmaan kannata antaa liian isoa arvoa. Eilen Tepsillä puuttui yli kentällinen (jokinen, riska, sokka, stenforsit, kettunen) eikä varmasti lataus ihan täysi. NST samoin myös huhujen mukaan treenannut kovaa kun paikka varmistui. Kyllä ainakin Erä on ollut niin lapanen että veikkaan lähtevän ekana jos pääsee edes pleijareihin.