”Genitaalialueelle” potkaissut maalivahti sittenkin tänään edustuskelpoinen

Salibandyliiga tiedottaa, että NST-maalivahti Jarkko Monthan on sittenkin pelikelpoinen illan toisessa puolivälieräottelussa NST-SPV.

NST on tehnyt valituksen Salibandyliigan kurinpitäjän päätöksestä asettaa maalivahti Jarkko Monthan kahden ottelun pelikieltoon väkivaltaisesta käyttäytymisestä Salibandyliigan ensimmäisessä puolivälieräottelussa SPV – NST 8.3.2013.

Valituslautakunta on päättänyt keskeyttää Monthanin pelikiellon täytäntöönpanon asian käsittelyn ajaksi. Monthan on täten pelikelpoinen tämän illan ottelussa NST – SPV.

Sunnuntain 2. puolivälieräottelut:

klo 15.00 Erä – Classic
klo 17.00 NST – SPV
klo 18.30 TPS – Happee
klo 18.30 Oilers – SSV

27 comments

  1. mitähän tämäkin taas kertoo suomalaisista kurinpitäjistä? ekaksi laitetaan pöytään rangaistuksia ja sitten seuraavana päivänä perutaankin kaikki???? ihme mikki hiiriä taas päästetty päättämään asioista. SM-liigalta otettu selvästi mallia siitä miten asiat ”kuuluu” hoitaa…..

  2. Pelitilanteen mukaan ihan oikein. Pelissä olisi pitänyt heittää Monttu punaisella ulos pelistä. Edelleenkään en usko, että SPV kaatuu tässä sarjassa, vaikka Monthan maalilla pelaisi.

    Silti täytyy nauraa tätä kurinpitojärjestelmää. Eihän tässä ole mitään järjestelmää. Selvä viesti liitolle: kunnon järjestelmä myös kurinpitoon. Selvät säännöt, miten asiat käsitellään ja selvät periaatteet sanktioiden määräämiselle.

    Tällä hetkellä toiminta on surkuhupaisaa. Kuka pompottaa ja ketä?
    Seuraavaksi SPV varmaan tekee NST:n valituksesta valituksen seuraavaan portaaseen.

  3. Ihanaa, että Monttu pelaa! Ei tarvitse sitten illalla selitellä mitään. Minkähän väristen lasien takaa NST:n raporttia on perjantailta kirjotettu: ”SPV pelkää Monthanin virettä”… 12 omiin, 0 tehtyä.

  4. UH! ei nyt tainnut huomata, että asian käsittely on vielä kesken. Jos munille potkiminen sallitaan, niin sellainen maalivahtityö muuttaa pelin luonnetta aika paljon. ”Urheilullisessa mielessä” merkittävä ratkaisu.

    Toivotaan, että tuomarit pystyvät tämään parempaan. Tahallinen vahingoittaminen pitäisi palkita ulosajolla jo pelin aikana.

  5. Hahhah. Luulisi että jääkiekon puolelta edes olisi edes jotain opittu. Salibandy lajina otti tänään taas pari askelta taaksepäin.

  6. Jänöjussien touhuja. Itämafia sai haluamansa!! On tää niin hauskaa… Monttu kaivaa palloja taas tusinan verran. Toivotaan et Monttu ei pelaa huonoa peliä. Perjantain luvut nimittäin mairittelee NSTtä…

  7. Kyllä huomasi mutta mielestäni mahd. rangaistusten käytäntöönpanon siirtyminen on urheilullisesti hyvä asia saadaan mahdollisesti viellä nähdä vähän peliäkin kyseisessä ottelusarjassa jos nst onnistuu tekeemään jonkinlaisen ryhtiliikkeen. Kabinetissa tehdyt ratkasut pleijareitten aikana vois suoraa siirtää ens kauteen. Jos ei tuomarit pelissä pysty puhaltaan kaveria pihalle nii se on sit tuomareitten vika.

  8. Valitustuomioistuimelta oikea päätös, ei näitä tuomioita raamatusta määrätä vai mitä SPV?

  9. Mikko, ei niitä sieltä Raamatusta olla väitetty että määrätään… Itse olet ekaksi kyseisen kirjan ottanut puheeksi tähän juttuun liittyen, SPV luottaa ihan salibandyn virallisiin sääntöihin!

  10. Päätöksen perustelut olisi syytä nopeasti julkistaa.

    Kun munille potkiminen nyt sallitaan, niin pelaajien, tuomareitten ja yleisönkin on syytä tietää, että onko potkiminen
    1) aina sallittua vai
    2) sallittua vain silloin kun ollaan pelissä reilusti tappiolla vai
    3) sallittua silloin kun pelataan Suomen mestareita vastaan.

  11. No valitus on käsitelty ja vapauttava tuomio Monthanille, mutta ei hätää Koponen on varmasti videoiden ääressä, jos vaikka jotain löytyisi mihin tarttua.

  12. ei mene kovin vahvasti. Toistaiseksi uuden pj:n kaudella kaikki on mennyt vit..ksi.

    Majun päävalmentajan valinta meni farssiksi, ensimmäiset pudostuspelikierrokset muistetaan lähinnä tulospalvelufarssista ja nyt vielä kurinpitokin on osoittautunut vitsiksi.

    Pian alkaa jo säälittämään tämän pj-hemmon huono onni.

  13. Saako kentällä nyt vapaasti viljellä no look potkuja munille vai mikä tämän tuomion sanoma on?

  14. ”perustelut” osui oikeaan.

    Itselläni on huomenna harjoituksissa vaikea selvittää 11-v junioreille tätä päätöstä.

    MVlla on perustellusti oikeus potkaista toista pelaaja ”munille”, jos näkee sen tiukassa maalinedus tilanteessa tarpeelliseksi. Vaikea vetää muuta johtopäätöstä tästä Farsista…

    Eikä kukaan ”vellihousu” tule julkisuuteen perustelemaan päätöstä.

    Kaitala osaa laittaa firmansa kautta, kyllä hienot sermit ja systeemit tiedotustilaisuuteen, mut muuten taitaa olla ”joo,joo” mies…

  15. Ei saa. Sanoma on, että mitään ottelussa määrätyn rangaistuksen lisäksi ei ole aihetta tehdä. Kaikki tarvittava on tehty. Tarvittaessa tilanteen voi tarkistaa videolta.

  16. Ai miltä videolta? Viime aikoinahan nuo videot ovat tupanneet sopivasti katoamaan, jos niissä jotain tarkstamisen arvoista kotijoukkuetta vastaan olisi ollut…

  17. Noh. Taisin aijemmin sanoa että urheilullisuuden nimissä päätöksen siirtäminen oli oikea ratkaisu ja että olisi kiva saada sarjaan jotain mielenkiintoa. Tuomio kumottiin ja tuli tiukka matsi. TÄYDELLISTÄ!

  18. Jännitys tiivistyy keskiviikolle. Tanssitaanko kaksinumeroiset vai onko SPV peli kipsissä ja ei tehdä kuin 7-9? Onko NST:n kauden kaikki maalit jo tehty? Kenen kulkusia nyt soitetaan Montun toimesta? Ja tärkeimpänä tietenkin; Minkähän värisen rantapallon se Monttu tänä vuonna haluaa? 🙂

  19. Lieneekö sillä värillä niin väliä, enempi sitä jännittää saako se sitä ees kiinni?

  20. Liitolle: Vieläkö niitä perusteluja kurinpitäjän päätöksen kumoamiselle keksitään?

    Pääkallolle: Juttu kurinpitojärjestelmästä ja Kaltalan haastattelu aiheesta olisi paikallaan.