Happee jäi ilman mitalia – Classic vei pronssimitalit näytöstyyliin

Classicin pelaajille pronssi maistui. Kuva. Topi Naskali

Classicin pelaajille pronssi maistui. Kuva. Topi Naskali
Classicin pelaajille pronssi maistui. Kuva: Topi Naskali

Classic vei Salibandyliigan pronssimitalit haettuaan pronssiottelussa runkosarjavoittaja Happeen vieraana Jyväskylästä selvän 7-1-voiton.

Tamperelaiset osoittivat heti alussa, että pronssiset mitalit kiinnostavat. Se siirtyi 4-0-johtoon jo viidessätoista minuutissa.

Happeen Otto Tikka kavensi avauserän lopussa, mutta toisen erän ainoan maalin 5-1:een viimeisteli Classicin Ville Matikainen.

Päätöserässä Classicin tehomies Sami Johansson (2+1) ja Jussi Piha kaunistelivat loppunumeroiksi Classicille 7-1. Pronssiottelua seurasi 864 katsojaa.

Classicin edellinen mitali oli keväältä 2008, jolloin se voitti hopeaa.

Tarkemman Pääkallo.fi:n toimittajan tekemän raportin paikan päältä pronssiottelusta voi lukea alla olevasta linkistä.

40 comments

  1. Mitäs nyt sanoo kaikki jotka on haukkunu classicia pudotuspeleissä kun happeen sulamisesta ei oo puhuttu mitään?

  2. Onnittelut!! Hieno kausi ja hieno päätös! Ens kaudella taas pykälä eteenpäin!!

  3. Sitä oon eniten viime viikkoina ihmetellyt oikeasti että miksi classicia haukutaan ja puhutaan Classic sitä ja Classic tätä mutta Happee yhtälailla suli välierissä.

  4. ”Sitä oon eniten viime viikkoina ihmetellyt oikeasti että miksi classicia haukutaan ja puhutaan Classic sitä ja Classic tätä mutta Happee yhtälailla suli välierissä.”

    Koska Classicin sulaminen on tapahtunut niin monta kertaa että on jo perinne

  5. Onnea Clasulle! Enemmänhän sitä odoteltiin, ei se mikään salaisuus ole.
    Mutta kivaa on aina voittaa kauden viimeinen peli. Nupille irtosi vielä pistekin 😉

    Nyt meni näin. Pronssi maistuu parin viikon päästä sittenkin.
    Ja naiset on vielä geimeissä mukana.

    Pelit on pelattu, kaverit kätelty, aika vähän huilata!

  6. Happee on lyöty,pelkällä jalalla näitä pelejä ei voiteta.Maalinteko peli.koovee viim.vuonna nyt Classic Mansesta.
    Ja pientä puukkoo,tappara tuo kannun manseen;-)

  7. Onnea Classic! Toivotaan että seurassa sama positiivinen draivi jatkuu tulevaisuudessakin.
    Itku happe ilman mitalia ja tässä kohtaa huutonaurua jyväkylään!

  8. Aivan loistava pääsiäinen. Äijät vei pronssia, junnuissa c2, c1 ja b junnut pelasi itsensä välieriin, naiset huomenna viimesessä finaalissa. Näin meillä Ceessä:)

  9. Neljänä keväänä peräkkäin Classic hyytyi ja jäi ilman mitalia. Rantala vei jengin sentään pronssille. Kova paikka Peltolalle antaa nyt potkut Rantalalle.

  10. Mielestäni ei mitään syytä moittia Happeeta.Nuori ja nälkäinen joukkue pelannut loistavan kauden ja uskonut itseensä läpi kauden. Jo pelkästään se joukkueen tason nosto minkä nuoret (ja kokeneet) pelaajat sekä Seppo Pulkkinen teki verrattuna esim viimme kauteen on ihailtavaa.
    Tällä kertaa se riitti neljänteen sijaan. Classic oli tässä ottelussa parempi. Itse olisin toivonut joukkueelle palkinnoksi loistavasta kaudesta ”lohdutusmitalia”, koska finaalipaikka jäi tiukasti saamatta.
    Classic kuitenkin ansaitsi palkintonsa myös.

  11. Classic otti pronssin ainoastaan sen takia, että muut ratkoivat pelin. Lassi ja Mika jälleen heikoimmat. Ei vaan riitä. Lassi jäätyi taas nollille tärkeässä paikassa ja Mika ei saanut syöttöäkään omille.

  12. Ei se Happeen finaalipaikka nyt niin kovin lähellä ollut jos 3-0 ottaa välierissä kuokkaan… Vähän realismia, kiitos.
    Tietysti tuloksellisesti viime kautta parempi vuosi Happeelle (Cup-voitto), mutta odotuksiin nähden todella heikko esitys tänä keväänä.

  13. Kyllähän Happeella tais lähempänä olla tippuminen TPS:lle puolivälieräsarjassa kuin finaalipaikka. Kun katselee tilastoja esim. +/-, niin ei ihme että tulos on mitä on. Taitaa olla vain pari ukkoa plussan puolella ja sadan parhaan joukossa.

  14. Mikä muu suomalainen salibandyseura keikkuu kärjessä kaikissa pelattavissa valtakunnallisissa sm-sarjoissa, junioreista miehiin?…. no vastaushan on . . .
    huippusalibandyseura C L A S S I C

    Hienoo äijät, komee voitto hirvilaumasta, tyylikästä peliä

    Taas saan sanoo….
    Reippaita Classicin poikia…

  15. Sellaiset terveiset vielä sinne happeen organisaatioon, että ens kaudella pienempää suuta dynastioista jne. kunnes ne kentällä lunastetaan.

  16. Tällaisen tiedon kuulin tänään hallin käytäväpuheista: Kotilaisen veljekset Paul ja Peter siirtyvät Classicciin ensi kaudeksi. Kova kaappaus Passolta!

  17. No joo. Jos noi väitteet pitää paikkaansa Peterin siirrosta niin saatto olla että ”vahingossa” sattu huono peli tänään. En peliä nähny, mutta onhan noita huonoja pelejä nähty sattumalta kiekon puolella esimerkiks paljon kun on jo siirtopaperit vastustajan puolelle ens kaudesta tehty…

  18. Veikkauksena että ens kaudella Happeella tekee tiukkaa päästä pleijareihin. Mestaruuskrapula ilman mestaruutta.

  19. Hei haloo Jyväskylä!

    JypHT
    31.3.2013 20.10
    Classic otti pronssin ainoastaan sen takia, että muut ratkoivat pelin. Lassi ja Mika jälleen heikoimmat. Ei vaan riitä. Lassi jäätyi taas nollille tärkeässä paikassa ja Mika ei saanut syöttöäkään omille.

    Ketkä muut… kai tässä on vielä kyse joukkuelajista. Taitaa olla katkerutta ilmassa?

  20. Eipä siinä sen kummempaa,että Happeen peli ei kehittynyt runkosarjasta pleijareihin. Taktisesti jämähdettiin kun olisi pitänyt jättää vipellys ja neppailu. En viitsi sen kummemmin aukoo tätä, mutta sinne mahtuu väärät karvausvalinnat, toistuvat merkkausvirheet maalinedustalla, avauspelin hitaus jne. Varmaan valmennuksella on ansionsa, mutta kyllä tässä loppupeleissä tehtiin taktinen syväkyykkäys.Onhan se nyt aivan selvä, että pleijareissa ei menesty sillä pelillä, jolla pisteitä otetaan pahnan pohjimmaisilta.

  21. Lisätään vielä,ettei jää epäselväksi:jos kenttätasapaino ja karvaus on kunnossa, niin kaveri ei tee kolmee, neljää nyyttiä kaksykkösistä kuten tänään teki. Roger and OUT, God bless you!

  22. Classic oli eittämättä kauden paras joukkue ja Vänttinen sarjan ja maajoukkueen ykköshyökkääjä. Huonoa tuuria, että tuli vain pronssia. Kulta olisi ansaittu. Ensi vuonna kirkastetaan.

  23. ”Mikä muu suomalainen salibandyseura keikkuu kärjessä kaikissa pelattavissa valtakunnallisissa sm-sarjoissa, junioreista miehiin?…. no vastaushan on . . .
    huippusalibandyseura C L A S S I C”

    Rauhotus ny vähä. Naiset ja miehet ok, mutta SM-tytöt? Kesälomalle puolivälierässä. A-pojat? Eipä näy mitalipeleissä…

  24. Näkys a pojissa kun olis hävinnyt äijissä erälle, selittelyä hieman.
    3 junnuluokkaa riittää jo komeesti pieneen pullisteluun;)

  25. Classicin SM-tytöt hävisi Suomen parhaalle tyttöjoukkueelle puolivälierissä niukkaakin niukemmin. Eli tytötkin oli kyllä kärkipäätä, nyt vaan sattui vastaan tuleva mestari jo puolivälierissä.

  26. Perinne säilyy SSV vie tärkeät ottelut ja aina joku jäätyy ratkaisupeleissä. Ensin se oli Erä sitten Classic ja nyt Happee. Tosin viime kausi oli SPVlle poikkeus,se on hyytynyt myös tärkeissä peleissä aikaisemmin. Nyt kun SPV ei enää hyytynyt saas nähdä syökö SSV omaaa lääkettä tänäkin vuonna .

  27. Classic ei tule kultaa saamaan vuosiin.Pronssi hävitään aina!!Tampereen salibandy on aika heikoilla,kun ajattelee miten iso ja potentiaalinen kaupunki on urheilussa.Joukkueita on useita suht hyviä,mutta SM kultaan ei ole niistä yhdestäkään vuosiin vuosiin!!Tampereella ei ole koskaan ollut kunnon valmentajaa,vaan joskus joukkue on ollut yksinkertaisesti niin nimekäs että sen on ollut pakko voittaa kultaa!

  28. Classicin tytöt hävisi Oona ja Veera Kaupille, kuten sarjassa muutkin joukkueet. Muu Koovee ei nyt niin ihmeellinen siinäkään sarjassa ole.

  29. Täälläkinkö Kooveen porukat vielä yrittää jotain myötäjäisiä sarjasta? onko tää nyt noin kovaa? Keskittykää vaan seuraavaan peliin 😉

  30. JypHT
    31.3.2013 20.10

    ”Classic otti pronssin ainoastaan sen takia, että muut ratkoivat pelin. Lassi ja Mika jälleen heikoimmat. Ei vaan riitä. Lassi jäätyi taas nollille tärkeässä paikassa ja Mika ei saanut syöttöäkään omille.”

    Vänttinen ei pisteitä tainnut tehdä, mutta oli silti vaarallinen ja aiheutti paljon harmia happeen puolustukselle. Sen sijaan Savolainenhan pelasi loistavasti puolustuksessa purkaen happeen kovan prässin kerta toisensa jälkeen antamalla helpon syötön hyökkääjälle. Oli joukossa myös muutama ihan maailmanluokan passi!

  31. Miten voi väittää että joukkue olisi kärkipäätä jos ei pääse edes neljän joukkoon? Turhaa selittelyä että vastustajalla oli se ja se. Nimellisesti Classicin tytöt ovat/olivat selvästi kovempi porukka.

  32. ”Classic oli eittämättä kauden paras joukkue”
    SPV:ltä turpaan 3-0 välierissä. Paras? Höpö löpö.

  33. Joo åitää lopettaa lajin seuraaminen ku paras porukka saa pronssia. Kolme kertaa saayrittää ja ei voita peliäkään ja on silti paras. Ymmärrän et kerran voi hävitä paraskin porukka mut et kolme kertaa putkeen…hip hip. Kandeisko kommentoida jotain fantasiasivuja ennemmkn ku näitä