Happee suli totaalisesti Jyväskylässä, SPV:lle helpohko voitto Classicista

Miesten Salibandyliigan välierien ensimmäiset ottelut pelattiin tänään. Voittajiksi selviytyivät SSV ja SPV.

Runkosarjan voittanut Happee suli kotihallissaan Jyväskylän Monitoimitalolla totaalisesti. Happee johti toisessa erässä vielä 5-1 ja 6-2, mutta SSV tuli lopulta rinnalle ja ohi – ja kovaa. Päätöserä kirjattiin SSV:lle peräti 6-0 ja loppunumerot 9-6.

SPV puolestaan nappasi helpohkon 5-3-voiton Seinäjoella. SPV hallitsi kamppailua selkeästi viimeiseen erään asti. Classic sai pienoisen kirivaiheen päätöserässä päälle, mutta missään vaiheessa kotijoukkueella ei ollut todellista hätää.

Pääkallo.fi kertoo lisää välieristä illan aikana. Pääkallo.fi:llä oli toimittaja paikan päällä molemmissa otteluissa.

Pudotuspelien tilastot Salibandyliigan sivuilla.

20 comments

  1. Mistä näkee että lassikilla on uus valmennus? Vastaus: ei mistään. Vänttinen pelaa 2/3 pelistä ja lopussa valmentaa ja savo komppaa.

  2. Joo sitä ihmetellään täälläkin, en niin vänän peliaikaa mutta tota pelityyliä.
    En ole mikään asiantuntija mut minun silmään ihan sama kuka valmentaa niin tosta hikkaamisesta ei päästä eroon. Voitasko yrittää lähtee pikkusen hätäsemmin sinne kaverin maalia kohti kun se pallo saadaanettei aloteta sitä pakki-pakkia. Ja jos ollaan menossa joskus, niin se kyllä palautetaan takasin sille pakille!

  3. Happee jäätyi kun kaksi paikalle hankittua tuomarikortin omaavaa henkilöä ei nähnyt selvää maalia,jonka muutama sata muuta silmäparia näki. Noin 30 cm viivan sisäpuolella. Ja sitten vielä käsittämätön junnupelissäkin kyseenalainen jäähy (Jonne J.) miesten pleijarin loppuminuuteilla. Ei hyvää päivää sentään. No, sen verran myönnän,että Happee saa myös katsoa peiliin. Noille veijareille ei saa antaa pallollista peliä tempoa löysäämällä. Oppirahoja tässä maksettiin. Mutta homma on saletti, jos Happee pitää tempoa ja pelaa omaa peliään loppuun saakka. Kun ja jos virheistä on nyt opittu, niin ssv:llä ei ole palaa. No, Pasila näyttää miten jatkuu.

  4. Passo siellä valmentaa, on päävalmentaja kuka tahansa. Siksi se sama homma toistuu vuodesta toiseen.

    Tosipaikan tullen alkaa pelissä Savolaisen ja Vänttisen suut käydä. Erätauolla koppiin marssii Passo, ja sanoo päävalmentajalle taktiikan.

    Tää on tätä. Eikä sillä voiteta koskaan mitään.

  5. Seinäjoella oli LOISTAVA TUOMARITYÖSKENTELY. Todella hyvä ja selkeä linja. Pari hankalaa paikkaa, ja nekin selvitettiin ihan kunnialla.

  6. Onko seinäjoella huomattu et savolainen pelailee aika nätisti nykyään? Mennyt jo monta peliä;)

  7. Itse asiassa kaivataan sitä vanhaa savoa takaisin. Sitä joka piti yleisön hereillä. Pelais varmaan paremminkin jos vähän enemmän painisi..

  8. SPV luki täysin Classic pelinrakennuksen ja katkoi syöttöjä , tuli nopeasti vastahyökkäyksiin ja tulos mairittelee vierailijaa. Ja urheilutalolla mainio tunnelma. SPV:ltä ei vielä täysin onnistunut suoritus kolmannen erän huolimattomuuden takia. Classic pelaaminen näytti tutulta, nyt vain vietiin tila ja aika pois jolloin tulos tämä. Mutta pelit jatkuu ja hieno ottelu taas tulossa Tampereelle jossa SPV aina sytyttää taidoillaan ja tunnelmaa riittää.

  9. Kyllä kerrankin Lewisille pisteet tuomarityöskentelystä. Ei mainittavia virheitä!
    Spv tahkosi C:n kappaleiksi ja puolusti kyllä voiton itselleen.

  10. Jos kerta koko yleisö näki tilanteen, niin toivoisin erotuomaritarkkailijalta ulostuloa, kerrankin. Taisi pilvilinnat nousta Jyväskylän ylle vuoden-kaksi liian aikaisin. Tsemppiä nyt Happee kuitenkin.

  11. J.Kannunen:”Kyllä kerrankin Lewisille pisteet tuomarityöskentelystä. Ei mainittavia virheitä!”
    58:35 tuomittu Jääskeläisen jäähy oli juu todella pelin luonteeseen sopiva? Jatkuva väärä pelitapa = jäähyn syy, kun en tiedä mistä rikkeestä pilliin puhalsin?
    Jospa ensi kaudella Silvollekin löytyisi jostain kunnon pari…