Happeella ja Classicilla tänään kova paikka: Saako Classic viisikkopelinsä kuntoon?

Kuva: Markku Taurama

Kuva: Markku Taurama
Classicin päävalmentajalla Jarkko Rantalalla riittää pohdittavaa illan SPV-kamppailua ajatellen. Kuva: Markku Taurama

Miesten Salibandyliigan välieräsarjoja jatketaan tänään. SSV isännöi  Happeeta Helsingissä ja toistaiseksi hallitseva mestarijoukkue SPV matkaa Tampereelle Classicin vieraaksi. Panos on luonnollisestikin kova molemmilla paikkakunnilla.

Runkosarjan voittaneella Happeella on edessään tiukat paikat Pasilassa. Joukkue menetti kotietunsa perjantain pelissä hävittyään kolmannen erän peräti 0-6 ja koko ottelun lopulta lukemin 6-9. Kotijoukkue SSV vaikuttaa jälleen nauttivan pelaamisesta ja on lyönyt totutusti pökköä pesään kevään edetessä. Illan peli on henkisesti erittäin tärkeä varsinkin Happeen kannalta. Henkien taisto alkaa klo 17 ja sitä voi seurata Nelonen Prolta ja VeikkausTV:stä.

Toisen sarjan avausottelussa SPV piti pintansa Classicia vastaan Seinäjoella lukemin 5-3. Classic heräsi jälleen otteluun hiukan liian myöhään, eikä hyvä viimeinen erä enää pelastanut joukkuetta tappiolta. SPV ei ole toistaiseksi hävinnyt yhtäkään pudotuspeliottelua. Ensimmäinen osaottelu oli vielä jonkinasteista tunnustelua ja sunnuntaina nähdään varmasti kovempaa ja tunnepitoisempaa kamppailua. Classicin ja SPV:n välinen välieräottelu käynnistyy klo 18 Tampere Areenalla.


17 comments

  1. Classic kuoroon. Valitettavasti.
    Ei Seinäjoella ollut mitään jakoa.

    Ja taikatemppuja ei tunneta. Happee voi tulla vielä mukaan. Peliä he eivät näemmä osaa jäädyttää lainkaan.

  2. Mitä tarkoittaa kuoroon??Minuuttiakaan ei ole pelattu toista peliä,sekä pelejä jäljellä monta.Välieristä joko finaaliin tai pronssipeliin,ei kuoroon.Taikatemput kuuluu telkkariin,sportissa pelataan….

  3. Huono maku jäi tästä pelistä, CEE oli parempi, sotaa ei ole vielä hävitty. Se mikä komeeta, niin Rantala pisti 3 a junnua rankuille, tulevaisuus. Kaksi näistä saa palkinnon keväällä saksanmaalla:)

  4. Hieno homma että SPV-Classic matsissa molemmat peluutti kakkosmaalivahteja. Saatiin vähä tasasempi peli.

  5. Miksi Rantala pisti junnut vetämään rankkareita välierässä? Onko oma maine nuorten valmentajana tärkeämpää kuin seuran menestys? Koponen pisti kokeneet miehet asialle ja tulos nähdään taululta.

  6. Ihmeellä on nähtävästi ”lonkka-/nivusvamma”. Kausi nähtävästi paketissa…?

  7. Kaikkihan varmasti muistaa vuoden päästä, että Rantala laittoi 3 junnua vetämään? Tosi hieno juttu! Ainut mikä muistetaan on se, että Spv käveli Classicin yli finaaliin..

  8. hehe, hauskoja taas nämä ”lähes varmat tiedot” esim. ihmeen tilanteesta. perjantain matsissahan koponen kertoi että virusperäinen sairaus päällä, katsotaan koska pelaa seuraavan kerran.

  9. Mistäs Api on ton kuullut? Toisaalta STONEHILL on ollut hyvä ja Japea ei ole tarvittu. Kaikki lähtee pelaajien.peitoista ja halusta/tahdosta kyykätä puolustuksessa! Klässikin kaverit voi alkaa pakkaileen laukkujaan.

  10. Sehän on aina perinteisesti kannattanut etukäteen tehdä että kertoo kenellä on mikäkin paikka hajalla. Esimerkiksi Niemisen kierukkavammaakaan tuskin liikaa kannattaa mainostaa. Varsinkaan sitä että se on vasen jalka. Nämä on pieniä etulyöntejä aina vastustajalle. Koirat haukkuvat ja karavaani sen kun kulkee.