Liigapelaajat mukaan poikien pudotuspeleihin? – Lauantaina nettilähetys

A-poikien SM-sarjassa on nähty tiukkoja vääntöjä ja mukavasti tunnetta. Kuva: Kim Westerén / Westend Indians

A-poikien pudotuspeleissä on nähty tunnetta ja tiukkoja vääntöjä. Kuva: Kim Westerén / Westend Indians
A-poikien pudotuspeleissä on nähty tunnetta ja tiukkoja vääntöjä. Kuva: Kim Westerén / Westend Indians

Salibandyn poikien vanhimman ikäluokan puolivälierien kaksi ensimmäistä kierrosta pelattiin viikonloppuna tasaisissa merkeissä. Puolivälieräsarjat jatkuvat jälleen keskiviikkona ja torstaina. A-poikien SM-sarjasta on nähtävillä tulevana lauantaina myös nettilähetys neljännestä puolivälieräottelusta Oilers-Happee.

Viikonlopun jälkeen Oilers ja Happee ovat tasatilanteessa voitoin 1-1, kuten myös omassa parissaan Tapanilan Erä ja Westend Indians. OLS nousi sarjansa avausottelussa kahden maalin takaa jatkoaikavoittoon ja johtaa TPS:aa voitoin 2-0. NST johtaa Classicia niin ikään voitoin 2-0 otettuaan kaksi kahden maalin voittoa.

Paikka välieriin aukeaa kolmella voitolla, ja sarjat jatkuvat tulevana keskiviikkona ja torstaina. Useampi joukkue saa todennäköisesti tuleviin otteluihinsa ikäluokkansa juniori-ikäisiä tähtipelaajia liigajoukkueista, kun Espoon Oilersin, TPS:n ja Tapanilan Erän miesten liigajoukkueiden kaudet päättyivät. Happeella ja Classicillakaan ei ole keskiviikkona miesten liigapelejä.

Lauantaina Tapiolan Urheiluhallissa pelattava Oilers-Happee näkyy 23.3. klo 19.30 alkaen Salibandyliiton käyttämässä Bambuser-palvelussa, jossa se on katsottavissa myös jälkikäteen. Ottelusarja on tuolloin ensimmäistä kertaa katkolla toiselle joukkueista.

Salibandyliiton nettisivuillaan julkaiseman tiedon mukaan liitto kartoittaa mahdollisuutta näyttää myös nuorempien juniori-ikäluokkien finaaleja netissä.

Pääkallo.fi ennakoi puolivälieräparit viime viikolla.

A-poikien SM-sarjan tulevat ottelut:

Keskiviikko 20.03.
18.30 Erä – Indians, Mosahalli, Helsinki
18.30 NST – Classic, Etelä-Karjalan LK
19.00 Happee – Oilers, Monitoimitalo, Jkl

Torstai 21.03.
18.30 OLS – TPS, Linnanmaan LH, Oulu

Lauantai 23.03.
18.30 Indians – Erä, Otahalli, Espoo
19.30 Oilers – Happee, Tapiolan UH, Espoo – nettilähetys
18.30 Classic – NST, Tampere Areena (tarvittaessa)
18.30 TPS – OLS, Kilosport Turku (tarvittaessa)

Sunnuntai 24.03.
12.00 Happee – Oilers, Monitoimitalo, Jkl (tarvittaessa)
14.30 OLS – TPS, Linnanmaan LH, Oulu (tarvittaessa)
15.00 NST – Classic, Lappeenrannan UT (tarvittaessa

Maanantai 25.03.
18.30 Erä – Indians, Mosahalli, Helsinki (tarvittaessa)

Nuorten SM-sarjan tilastosivulle

18 comments

  1. Tämä on jokakeväinen A-nuorten plejarivaiheen rostereita koskeva kysymys. Kuka saa liigassa pelaavat mukaan, kuka taas ei. On selvää, että TPS, OLS, Oilers ja Eräkin vahvistuivat. Classic ja Happee taitavat jäädä jalkoihin ilman liiga-apuja, sillä heidän peluuttamisensa A:n peleissä, vaikka olisi aikataulullisesti mahdollistakin, on liian suuri riski ajatellen loukkaantumismahdollisuutta ja jaksamista. Liiga lienee etusijalla, niin että eivät A:ssa pelaa.

  2. Tepsillä vain aika kova vuori kiivettävänä tällä hetkellä jos olsin tosta hoitavat niin erittäin vahvoilla voittajiksi!

  3. TPS on kyllä vahva nyt, mutta eri asia on, pystyykö joukkue sittenkään enää sarjaa kääntämään, kun pelejä olisi Oulussa joka tapauksessa vielä kaksi. Erä näköjään järjesti suvereenin näytöksen tänään, eikä mosalaisia sovi kyllä tämän päivän perusteella jättää sivuun mestaruustaistelusta. Myös Classic sai otteen viimeisestä oljenkorresta, ja lauantain Tampereen ottelussa voitto kääntäisi myös mestarispekulaatioita uudestaan päälaelleen. Viikonloppuna luvassa kyllä mielenkiintoisia pelejä.

  4. ”Happee ei pärjää kuin parketilla” ja ”Happee ei pärjää ilman liigamiehiä”
    huutelijat ovat vaihtaneet keskustelupalstaa. 😀

  5. Erä Happee finaalia odotellen. Tosin Erällä kaikki parhaat,joten se on lievä ennakkosuosikki?

  6. OLS siis kaato TPS:n suoraan kolmessa ottelussa, joten heitäkään ei sovi unohtaa kirkkaimmasta mitalista.

  7. NIIN ja ilman ”liigamiehiä” kaks kertaa, mitenkähän ne sen teki??
    Taitaa olla meleko porukka..