Maajoukkueen pitkäaikainen taustavaikuttaja Pääkallo-bloggaajaksi

Kimmo Nurminen.

Pääkallo.fi:ssä on nyt jo kymmenen blogia. Tuorein blogiosaston vahvistus on Kimmo Nurminen, joka tunnetaan salibandypiireissä parhaiten pestistään miesten maajoukkueen joukkueenjohtajana.

Kimmo Nurminen.
Kimmo Nurminen.

Maajoukkueen joukkueenjohtajana Nurminen ehti toimia neljät MM-kisat (2000, 2002, 2010, 2012). Maajoukkuetouhujen lisäksi Nurminen toiminut lukuisissa lajin luottamustehtävissä. Hän on ollut mm. Happeen varapuheenjohtaja, Happeen miesten joukkueenjohtaja, Oilersin hallituksen jäsen, Oilersin miesten joukkueenjohtaja, Salibandyliiton hallituksen jäsen, SSBL Salibandy OY:n perustajajäsen, SSBL Salibandy OY:n hallituksen jäsen sekä Ensimmäisen U19-maajoukkueen johtaja.

Nurmisen Pääkallo-blogi kulkee nimellä Oppositiojohtaja. Lempinimen Nurminen sai aikanaan maajoukkueen kokeneilta pelaajilta. Nurmisen tapana kun oli pitää maajoukkuepelaajien puolta viimeiseen pisaraan asti taistelussa resursseista Salibandyliiton kanssa.

Nurmisen pesti maajoukkueessa päättyi joulukuun MM-kisoihin. Pestin päättymisen myötä Nurminen päätti paketoida aktiivisen toimijan roolin ja luottamustoimien hoitamisen lajissa. Näin ollen Oppositiojohtaja-blogissa on luvassa tarinaa riippumattomalta salibandyveteraanilta ja lajin tarkkailijalta.

Ensimmäisessä bloggauksessaan Nurminen pohtii maajoukkuetoiminnan taustoja. Minkälaisia ihmisiä tulisi olla pelaajien tukena ja apuna? Ja mitä merkitystä huoltajilla, fysioterapeuteilla ja muilla tekijöillä on pelaajille?

Lue Kimmo Nurmisen ensimmäinen Pääkallo-bloggaus:
Mikä on maajoukkueen taustojen merkitys pelaajalle?