NST:n pelikuri ei pitänyt – SPV:n kakkosketju pelipäällä

Seinäjoen Peliveljet sai Salibandyliigan päätöskierroksella vieraakseen Lappeenrannan NST:n. Peli kulki alusta loppuun SPV:n komennossa ja punanutut nappasivatkin pisteet lukemin 9-3 (6-2, 1-0, 2-1).

Näin ollen SPV oli runkosarjan toinen, eikä kahdeksanneksi jäänyt NST saanut puhkottua runkosarjan piste-ennätystään.

Mihin ottelu ratkesi?
– SPV ja etenkin kapteeni Ville Kuuselan johtama kakkoskenttä oli murhaavan tehokas maalintekopaikoissa heti ensimmäisessä erässä. NST:n pallollinen peli takkuili koko 60-minuuttisen ajan ja SPV heilutti tahtipuikkoa aloitusvihellyksestä saakka.

Ottelun hahmo?
– Yksittäisen pelaajan sijaan esille on nostettava SPV:n kakkoskentällinen ja etenkin sen hyökkäyskolmikko. Kippari Kuusela, Tuukka Kiviranta ja Matti Taurama viettivät kaikki kolmen tehopisteen iltaa ja pitivät vieraita pilkkanaan. Myös Peliveljien Jarno Ihme oli tolppien välissä todella vakuuttava.

Ottelun puheenaihe?
– Katsojan silmään ottelu oli toki viihdyttävä, mutta silti hämmästyttää, että kaksi play-offeihin valmistautuvaa joukkuetta pelaa runkosarjan päätöskierroksella näinkin kuritonta salibandya. Vieraiden pelikuri oli aivan hukassa, mutta mikäli he olisivat saaneet jollakin tavalla edes pallollista peliään toimimaan, olisi isäntien puolustus ollut ajoittain pahastikin helisemässä.

Tilastohuomiot:
– SPV: Ville Kuusela 2+1, Matti Taurama 2+1, Tuukka Kiviranta 2+1, Jarno Ihme 26 torjuntaa ja torjuntaprosentti 89,66%
– NST: Iikka Voutilainen 0+2.

Salibandyliigan runkosarjan päätöskierroksen muut tulokset:
SSV-Josba 6-0, Oilers-Happee 10-5, Loviisa-OLS 7-4, Ilves-Nokian KrP 2-3 ja., Erä-Koovee 4-3, TPS-Classic 2-6

Linkit:
Ottelun tilastot

5 comments