Nuorten SM-sarjan runkosarja päätökseen – puolivälieräparit valittu

Nuorten SM-sarjan runkosarja pelattiin päätökseen lauantaina. Runkosarjan voiton vei hallitseva ja viisinkertainen Suomen mestari Happee kahden pisteen erolla Tapanilan Erään ja NST:hen. Myös sarjanousija OLS nappasi kotiedun puolivälieriin sijoittumalla sarjassa neljänneksi. Puolivälieräparit valittiin tänään.

Poikien vanhimmassa ikäluokassa runkosarjan voittaja pääsi valitsemaan vastustajansa sijoille 7 ja 8 sijoittuneista joukkueista. Happee valitsi puolivälierävastustajakseen viimeisenä pudotuspeleihin selvinneen Espoon Oilersin.

Tapanilan Erä teki valintansa TPS:n ja Westend Indiansin välillä valiten puolivälieräsarjaksi pääkaupunkiseudun paikalliskamppailun Indiansia vastaan.

NST:n valinta osui Classiciin, joten viimeiseksi puolivälieräpariksi jäi OLS – TPS. Pudotuspelit alkavat tämän viikon lopulla.

Runkosarjan tilastosivulle

Nuorten SM-puolivälieräparit:

Happee – Oilers
Tapanilan Erä – Indians
NST – Classic
OLS – TPS

Runkopelipäivät: 16.3, 17.3, 20.3 sekä tarvittaessa 23.3 ja 24.3.2013

19 comments

  1. Ens kauden SM-sarjaan tähyävien karsinta viralliselta nimeltään 1. divisioonan loppusarja pelataan tulevana viikonloppuna Joensuussa. Kova turnaus tulossa.

  2. Happee, Oilersin energia menee miesten pudotuspeleissä ja Happeen perusmiehistö parempi kuin Oilersin. Indians vie Erän, voi keskittyä täysin A pudotuspeleihin. NST voittaa Classicin. TPS putoaa keskiviikkona ja pääsee suosikkina pudotuspeleihin. TPS jatkoon.

    Välierät siis

    Happee-TPS
    NST-Indians

    Vai?

  3. Jatkossa Happee, Indians, Classic ja Luistinseura.

    Happee on ilman liigamiehiäkin hyvä, Indians saa kaikki avut kun suora nousu varmistui, Classic etenee tuosta aika helpostikin eteenpäin, OLS on aliarvostettu ja hyötyy kotiedusta valtavasti. Finaalit pelattaneen Inkkareitten ja Classicin välillä.

  4. Happee, Indians, Classic, OLS

    Happee menee jatkoon, menestys ei hengitä liigamiesten kautta. Indiansilla kovat nimet a:n mukana, ja molemmat pelit runkosarjassa äärimmäisen tiukkoja pelkästään Inkkareiden rivimiehilläkin. Classic ei vaan voi hävitä NST:lle… Ols-tepsi parissa kyl mielenkiinto korkeella.

  5. Mielenkiintoisia pareja tasaisen runkosarjan jälkeen! Onko toimitukselta jonkin näköistä ennakkoa tulossa?

  6. Happee tiputtaa Oierssin, tiukka vääntö ilman liigoja. Indians kukistaa Erän, mutta vasta 5. pelissä. Erä yllättää, ja jos heimon pää ei kestä, niin Erä voi olla vahvoilla. Nst tiputtaa myös täpärästi Classicin. Tps leikittelee Olsin nurin, liigat on vaan liikaa!! Finalistit on Tps ja Indians(jos Happee menee päätyyn miehissä) Uskon Tepsin kuitenkin dominoivan koko pleijareita, Kailiala voittaa pörssin ja kannu Turkuun. Fakta on se, että materiaali ratkasee…

  7. Tiukkaa tulee olemaan, mutta uskon, että Leskisen Ville johdattaa Indianssin korkealle tällä kaudella!

  8. Kukas hän on kun ei löytynyt edes googlesta..

    Veikkaan että Tepsin matka katkeaa oululaisille…

  9. Juu kyllä Indians on pelottavan kova, Happee rutniinilla jatkoon, Nst kanssa. Ols tiputtaa tepsin suoraan 3 pelissä, kun ei taida liigamiehet keretä auttamaan 😉

  10. Happee rutiinilla? Nuori joukkue, mistä ei taida edellisiä mestaruuksia löytyä kovin monelta pelaajalta.

  11. Sunnuntain jälkeen rutiinia löytyy, kun miehet ovat kesälomalla