Ratkaisupelit alkavat – tsekkaa Pääkallo.fi:n ennakkopaketti

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandyn pääsarjojen ratkaisupelit pyörähtävät laajalla rintamalla käyntiin tänä viikonloppuna. Miesten Salibandyliigan pudotuspelit alkavat jo perjantaina. Lauantaina ottelusarjat saadaan alulle mm. naisten liigassa ja miesten liigakarsinnoissa.

Pääkallo.fi ennakoi kattavasti alkavia ratkaisupelejä, varsinkin miesten Salibandyliigan osalta. Tämän jutun alle on kerätty kattava linkkipaketti pelien otteluohjelmia, ennakoita ja analyyseja.

Pääkalloennakoiden sisällä on lisää linkkejä, knoppeja ja vinkkejä seuraamiseen.

Matsiraportteja, lisää ennakoita ja haastatteluja on luvassa roppakaupalla lisää Pääkallo.fi:ssä tämän kevään aikana niin miesten kuin naistenkin ratkaisupeleistä.

Menoa ja meininkiä on myös sosiaalisessa mediassa, joten viimeistään nyt kannattaa laittaa seurantaan Pääkallo.fi:n Facebook-sivut ja Twitter-tili.

4 comments

  1. Tulossa minkäänlaisi ennakkojuttuja noista liigakarsinta peleistä ?

  2. kyllä nämä salibandyliigan tulospalvelun pitäjät on käretöntä porukkaa.tais mennä aika kännykkää näpytelles.pistäkää nimet tietoon ja kenkää.

  3. Eipä ole kehuttavaa tässä nykyisessa tiedottamisessa ja sitten ihmetellään kun media ei noteraa lajia.
    Muissa lajeissa saadaan urheiluruutuun materiaalia, eli heti ottelun jälkeen.
    Twittaaminen on vain lajin sisäpiirille, hauskaa mutta ei mitään tekemistä tiedottamisen kanssa jos halutaan lajille näkyvyyttä.