Salibandyliigan pronssit jaetaan tänään – näin näet ottelun netistä

Jyväskylän Happee puolustaa Cup-mestaruutta. Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali
Kuva: Topi Naskali

Miesten Salibandyliigan tämän kauden pronssijoukkue selviää tänään Jyväskylässä, kun runkosarjan voittanut Happee ja kolmonen Classic iskevät yhteen neljättä kertaa tällä kaudella. Happeen HirviTVLive tarjoilee ottelun tuttuun tapaan suoraan kotisohville.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat erittäin tasaiset. Runkosarjan kohtaamisissa syksyllä Classic oli parempi Tampereella 6-5, ja Jyväskylässä pisteet tasattiin helmikuussa 7-7. Jännittävän Suomen Cup -finaalin voitti puolestaan Happee tammikuussa Tampereella jatkoajalla 8-7 Peter Kotilaisen maalilla. Molemmat joukkueet lähtevät taistoon kolmen ottelun tappioputkessa hävittyään välieräsarjansa puhtaasti 3-0, ja tänään häviävän joukkueen kausi päättyy siis ikävään neljän ottelun tappiosumaan.

Pronssiottelu ratkeaa usein siihen, kumpi joukkue haluaa mitalit palavammin kaulaansa pitkän kauden päätteeksi. Classic otti pronssia 8 vuotta sitten keväällä 2005, ja Happeen edellinen pronssimitali on puolestaan keväältä 2000 13 vuoden takaa. Intoa ja halua voittaa luulisi tänään siis molemmilta joukkueilta löytyvän, ja odotettavissa on varmasti vauhdikas, viihdyttävä ja tasainen kamppailu himmeimmistä mitaleista.

Ottelu alkaa klo 17, ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä Happeen HirviTVLivestä.

4 comments

  1. Onkohan muilla ongelmia happee.fi -sivun kanssa? Ei nimittäin avaudu ollenkaan …Toivottavasti häiriö johtuu suuresta nettikatsojien määrästä 🙂