Tunnetta, tyyneyttä ja taistelutahtoa – leikkaajavelho teki huikean ennakkovideon pudotuspeleihin

Hienoilla NHL-videoillaan nimeä luonut Janne Makkonen on nyt leikellyt kasaan tyylikkään salibandyvideon. Fiilispätkä ennakoi loistavasti perjantaina alkavia Salibandyliigan välieriä.

HIFK:n riveissä salibandyn kakkosdivaria pelaava Makkonen on kerännyt YouTubessa yli 1,5 miljoonaa katselukertaa NHL:n työsulkuvideollaan. Myös salibandyvideoita hän on tehnyt aiemmin. Pääkallo.fi uutisoi Makkosen Intohimo-nimisestä salibandyvideosta syyskuussa 2012.

Makkosen tuoreimman Flow-nimellä varustetun videon voi katsoa tuosta alta.

6 comments

  1. Hienoa duunia jälleen.

    Ehkä tää ois iskeny vielä vähän paremmin, jos tää olis selkeemmin natsannu vaikka tänhetkisiin pleijaripareihin 🙂

    Ja Makkoselle vois kyllä koittaa etsiä männävuosilta enemmänkin tuota tv-tuotanto-playoff-matskua, niin et tarvis runkosarjapelien kävelymaaleja tohon leikellä 😉

  2. Ei kun etsimään… 🙂 Hyvää boogie muuten!

    Mut samaa mieltä noi seurojen kuvaamat pätkät vois jättää pois, ne on aika kuraa.. Vähän kuin kertakäyttökameralla kuvatut valokuvat.
    Ei mitään käyttöö..

    Toivottavasti Makkosella on oma täydellinen taiteellinen näkemys sallittu, ettei liitonmiehet oke käskenyt käyttää laadukasta seurojen kuvaamaa materiaalia myös.

  3. On kyllä mun makuun pikkusen kliseistä jenkkimeininkiä, sopii ehkä paremmin NHL-kuvioihin? Olisin kans lähtenyt nyt välieriin selvinneiden joukkueiden matkasta tekemään tällaista videota ennemmin. No, kyllä moni tuntuu tykkäävänkin. Hyvä että joku tekee ainakin jotain muutakin kuin vinkuu 😉

  4. Liian pitkä… Hyvä kultainen sääntö editointiin.

    Kun pätkä on omasta mielestä sopiva, niin puolet pois…