Video: Jyväskylän trillerin herkut rankkareineen – Järvi nosti SSV:n finaaliin

SSV:n kymmenes perättäinen finaalipaikka miesten Salibandyliigassa ratkesi keskiviikkoiltana Jyväskylässä, kun runkosarjan voittanut Happee taipui kolmannen kerran lopulta rangaistuskilpailun jälkeen. Ottelusta on tarjolla nyt maalikooste, jonka mukana ovat myös kaikki 12 rankkaria.

Kolmas välierä oli jatkoajankin jälkeen tilanteessa 7-7, ja ratkaisua haettiin siten rankkarikilpailusta. Siinä SSV:n nuoren Roni Laasosen oli pakko tehdä maali viidennessä parissa, jottei Happee olisi vienyt voittoa. Laasonen kesti kylmänviileästi paineet, ja jatkoparissa hieman kokeneempi Mikael Järvi ratkaisi taistelun nostamalla pallon ohi Happee-maalivahti Eero Kososen.

SSV eteni finaaleihin voitoin 3-0. Finaaleissa Mika Ahosen suojattien vastustaja on edellisten vuosien tapaan SPV.

4 comments

  1. Heittäkää sille koiralle edes luu, joka ulvo rankkarikisan aikana. Hirvet jäätyy paikalleen, kun hirvikoira ulvoo.

  2. Laasonen heitti tohon paikkaan kyllä sellaisen suorituksen, että luulisi kundilla olevan ikää kymmenen vuotta enemmän. Happeen junnutähdiltä ei ihan samaan tapaan kikat irronneet.

    Naurattaa myös ne kaikki, jotka dissaa Järveä huonoista käsistä ja taitojen puutteesta…

  3. Oli kyllä jäätävä Laasosen rankkari ! Onko kaveri SSV:n omia junnuja vai mistä se pommppas edustukseeen ? Ei muistaakseni ollut viime vuonna edes penkin päässä. On pelannut hyvin ne pelit mitä olen nähnyt tällä kaudella. Järvi on kyllä hyvä siihen nähden kuinka hidas se on: äijä jää ihan jalkoihin, mutta kompensoi kyllä loistavasti muulla osaamisellaan. Hauska katsoa miten finaalisarja menee: esim. Tuukka vs. Mikael ?