Video: NST:n A-nuoret jyräsivät Classicin yli välieriin

Lappeenrannan Urheilutalolla ratkottiin sunnuntaina A-nuorten neljäs tämän kevään välieräjoukkue, kun NST ja Classic löivät sapelinsa yhteen viidettä kertaa. Lappeenrantalaisten ensimmäinen välieräpaikka A-nuorissa seitsemään vuoteen varmistui lopulta lukemin 11-4 (4-1,3-1,4-2). Ottelusta on tarjolla nyt maalikooste.

NST karkasi ratkaisevan ottelun avauserässä neljän maalin johtoon, eikä se päästänyt Classicia missään vaiheessa mukaan taistelemaan ottelun voitosta. Pahiten tamperelaisia kurittivat NST:n liigamiehistössäkin tällä kaudella pelanneet Petteri Puustinen (3+1), Kaapo Savinainen (2+2), Samuli Hulkkonen (3+0) ja Aleksi Ikonen (1+2). Puustinen johtaa nyt A-nuorten pudotuspelien pistepörssiä selvästi yhteistehoillaan 8+6.

Välierissä NST kohtaa Tapanilan Erän, ja toinen välieräpari on Happee-OLS. Välierät alkavat pitkäperjantaina, ja finaaliin etenee kolmella voitolla.

14 comments

  1. Mukavaa kyllä nähdä näitä junnareistakin! Tämä oli vielä hyvin kuvattu ja paikka sopi mainiosti videoimiseen. Ainoa miinus musiikki, joka omasta mielestä ei tuo lisäarvoa tälläiseen tavalliseen maalikoostevideoon.

  2. Mitä Jere Pulkkinen tekee 5+20 arvoisesti onko se vaan että hän kaataa NST:n pelaajan ja kaatuu siihen päälle vai tapahtuuko jotain kuvakulman ulkopuolella?

  3. Kyseinen pelaaja vielä päälle kaaduttuaan, polvellaan painoi nst:n pelaajaa maahan.

  4. Videolla näkyvän kaatumisen jälkeen Pulkkinen polkaisi jalkaterällään pois lähtiessään koko painollaan NST:n pelaajan päälle (niska tai olkapää), toinen tuomari vieressä, otti heti esiin punaisen kortin.

  5. Classicissa jotain vialla ei taida tulla samnlaista menestystä, kuin aikaisemmin. Nokia ja KooVee tulee saamaan pelaajia ja otetta Classicista.

  6. Törkeää käyttäytymistä Pulkkiselta, pitäisi sulkea pois liigasta tollaiset ipelaajat. En toivo, että oma poikani tekisi ikinä mitään noin vastenmielistä.

  7. Huikeaa puolustamista Classikin hyökkääjiltä ensimmäisessä maalissa. Mummot tulisi rollaattoreillakin ohi noista löntystelijöistä. Mistäköhän pojat ovat ottaneet mallia?

  8. Mitä toi mansen kommentti mahtaa tarkoittaa??? Nst ihan yes sakki. Olis varmaan ollut toisenlainen sarja kun olis klässikki muutaman hepun saanut äijistä. Ols tai erä vie jos happee painelis päätyyn asti aijissä.

  9. Tuossa ekassa maalissa pitäisi tulla hyökkääjä helvetin kovalla takakarvilla Kailaan kiinni, mutta ei kun Classicin hyökkääjät löntystää rintamana selät suorina. Järkyttävää.

  10. Onneks Classic tippu, oksettava joukkue ja koko organisaatio!
    Nyt vaan Happee 6. perättäiseen!

  11. On kyllä järkyttävää käyttäytymistä tolta Classicin pulkistolta. Itse häpeäisin suuresti jos olisin joukkuekaverikin

  12. No, classikki pelas kauden erittäin nuorella porukalla, vain kax tuli yli ikäiseksi, oisko viisi tai kuusi 93, kymmenkunta 94, viisi 95 olisko 96 kolmesta viiteen välillä jopa 97:ja joukkueessa. Liiga pelaajia ei paljon pleijareissa näkynyt. Nst:llä tais olla pari kentällistä 92 ja liiga pelaajia. Mutta onhan kausi vielä ensi vuonnakin. Uskoisin että krp tulee olemaan kohtalaisen kova seuraavan pari vuotta a-divarissa ja taistelee noususta. Koovee pelas melkein samalla porukalla, kuin viime kaudella b:ssä. Myllykangas ja Immonen puuttui oikeastaan koko kauden. Siinä perspektiiviä tähän ja tuleviin kausiin aassa. Nst pelaa max pronssista,