Viikonloppuna välieriä, Divarikarsintaa ja A-nuorten ratkaisupelejä – lue kattava ennakkopaketti

Vesa-Matti Virtanen lopetti ja Heikki Hätönen lähti, mutta sai nimekkäitä paikkaajia ja lähtee mitalinkiilto silmissä tulevaan kauteen. Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandyihmisiä hellitään viikonloppuna taas oikein urakalla. Luvassa on vino pino ratkaisupelejä niin miehissä, naisissa kuin junioreissakin. Tämän jutun alle on kerätty kattava juttu- ja linkkipaketti ennakoimaan viikonlopun koitoksia.

Miesten välierät alkavat jo perjantaina Happee-SSV- ja SPV-Classic-ottelusarjoilla. Ensin mainittua voi seurata Happeen tarjoaman nettilähetyksen kautta ja jälkimmäistä Nelonen Prolta ja VeikkausTV:stä. Pääkallo.fi tarjoilee molemmista ottelusarjoista kattavat ennakkojutut.

Myös naisten välierät pyörähtävät käyntiin, kun Classic ja Tiikerit sekä SB-Pro ja OLS aloittavat taistonsa lauantaina. Naisten välieräennakot Pääkallo.fi julkaisee lauantaina. Viikonloppuna pelataan myös naisten liigakarsintaa.

Kovaa mennään myös Divarikarsinnoissa. Lauantaina pyörähtää käyntiin karsintojen toinen vaihe. Mukana on tässä vaiheessa vielä 12 joukkuetta, joiden seasta seulotaan kolme Divariin nousevaa ryhmää. Divarikarsintaennakoita Pääkallo.fi julkaisi jo torstai-iltana.

A-nuorissa ratkotaan sekä välieriin menijöitä että sarjaan nousijoita. Pääkallo.fi tarjoilee tarinaa molemmista.

Joten ei muuta kuin jutut lukuun ja hallille tai telkkarin (tai netin) ääreen seuraamaan.

One comment