A-nuorten mestaruus ratkeaa tänään Mosalla – näin näet pelin netistä

A-nuorten neljäs finaali venyi Oulussa aina rankkarikisaan asti. Kuva: Jari Turunen

Poikien A-nuorten mestaruus ratkeaa tänään viidennessä ja ratkaisevassa finaalissa. Erä–OLS-finaalisarja on tilanteessa 2–2.

Ottelu alkaa Tapanilan Mosahallissa klo 18.30. Jos et pääse paikan päälle, niin pelin voi katsoa netistä suorana tästä linkistä. Salibandyliiton tulospalvelulinkkiin pääset tästä.

Tämän jutun alla olevista linkeistä voi lukea, miten finaalisarja on edennyt. Pääkallo.fi on raportoinut paikan päältä jokaisesta neljästä finaalista.

Tunnetta ja jännitystä sarjassa on riittänyt. Se käy mainiosti ilmi Jari Turusen neljännen finaalin kuvasetistä.

Ennakkoa illan pelistä voi lukea Tapanilan Erän sivuilta.

13 comments

1. Toivottavasti, mikäli selostusta on pakko tupata, joku muu kuin ääntään jatkuvasti hajottava Salomaa selostaa. Karmean kuuloista oli tuo OLS-Erä viimeksi. Into riitti, mutta pientä jarrua peliin niin kuulostaa paremmalta.

2. Tänään ei olssilla minkäänlaista jakoa pärjätä. Erä vie helposti ja laakso nollla Olssin junnut.

3. Kyllä Erä pelaa loistavaa joukkuepeliä. Loistava kenttätasapaino koko ajan. Tiukka puolustus. OLS kyllä pärjää jalalla, mutta joutuu tekemään kovan työn maalien eteen. OLS:n poikien laukaukset menivät sunnuntain pelissä harmittavan usein Erän maalin yli tai ohi. Jos jotain täytyy veikata, niin … kyllä Erä vie mestaruuden.

4. Todella mainio selostus! Jos joku jaksaa itkeä puolueellisuudesta, niin olisko sellainen monotonisen neutraali selostus parempi kuin tällainen oikeasti tunteita esiintuova vuodatus? Itse olin OLS:n puolella, mutta silti nauttisin selostuksesta.

5. Ensinnäkin A) et varmasti ole OLSsin puolella vaan ”oikeutat” juttuasi väittämällä näin. B) siis kyllähän sitä voi hehkuttaa peliä olematta kummamkaan puolella tai ainakaan näyttämättä sitä. niinkuin esim. ammatikseen urheilua televisiossa selostavat ihmiset tekee.

6. erh: Niinhän siinä kävi loppujen lopuksi että Erä homman vei, onnittelut Mosan suunnalle siitä kirkkaimmasta, hieno finaalisarja oli kertakaikkiiaan! Täysin oikeat joukkueet finaaleissa pelasivat, kiistatta kaksi suomen kovinta A-juniori porukkaa tällä kaudella!

7. Samalla lailla paistoi selostajan puolueellisuus viikonlopun peleissä, eli turhaa itkua. Ja kyllähän sen ymmärtää kun selostajat ovat jo olosuhteiden pakosta aina jommankumman seuran taustahenkilöitä tms. Itse pystyin kyllä nauttimaan sekä Oulun että Helsingin pelien selostuksesta, huolimatta lievästä puolueellisuudesta. Nykivä kuva sen sijaan ketutti.