Ahonen paljasti salatut vammat: ”Kekkosen sormi murtunut ja Lehdellä takareisivamma”

Kuva: Juha Käenmäki

Kuva: Juha Käenmäki
Kuva: Juha Käenmäki

SSV:n käskyttäjä Mika Ahonen oli luonnollisesti pettynyt kolmeen perättäiseen tappioon Salibandyliigan finaaleissa. SPV marssi vakuuttavasti SSV:n kustannuksella mestaruuteen. Ratkaiseva kolmas finaali päättyi keskiviikkona SPV:n hyväksi lukemin 7–3.

– Annettiin kaverille avaimet käteen. Ekassa pelissä oltiin vielä mukana. Ei oltu yhtä hyviä kuin viime vuonna, Ahonen kommentoi Pääkallo.fi:lle Seinäjoki Areenalla.

Ahonen ei nähnyt, että SPV olisi ollut ylitsepääsemättömän kova vastus, vaan enemmänkin niin, että oma joukkue alisuoritti.

– Kaveri käänsi peliä vahvasti. Työnteossa ei pärjätty tällä kertaa ollenkaan. Kova pettymyshän tämä oli.

SSV pelasi vahvasti varsinkin välierissä Happeeta vastaan. Finaalisarjaa varjosti kahden luottomiehen, Saku Lehden ja Riku Kekkosen loukkaantumiset. Kumpikaan ei pelannut minuuttiakaan finaalisarjassa.

– Tietysti se vaikutti, että juuri nämä kaverit puuttuivat. Toki korvaajien pitää nousta samalle tasolle. Henri Lehtonen paikkasi Kekkosta varsin hyvin.

Koska ennen ottelusarjaa SSV-leirissä vakuuteltiin, että kaksikko on pelikunnossa, oli vielä pakko kysyä loppuun, että mikä miesten todellinen tilanne oli.

– Kekkosen sormi on murtunut ja varmasti kuusi viikkoa pois. Lehdellä on ollut takareisivamma. Kokeiltiin kuntoa päivittäin, mutta miestä ei lopulta saatu pelikuntoon, Ahonen paljasti.

14 comments

  1. ja SPV:n ykköshyökkääjä kävi leikkauksessa kesken pelien. Korvaaja loukkaantui, eikä pelannut pleijareissa minuuttiakaan. Ykkösmaalivahti oli välieräsarjan lähes kokonaan poissa sairauden vuoksi. Lopulta mestarit erottuu selittelijöistä.

  2. Eihän amu tossa mitään selitelly, myönsi että vastustaja oli parempi vai mitä ”jep”

  3. Kysyttäessä asiaa Ahonen kertoo loukkaantumiset. Ei selittele.

    SSV:n tapa onnitella vastustajaa ja myöntää kaverin paremmuus, on kyllä sellaista miehekkyyttä, että olis syytä näillä palstoilla kaikenmaailman huutelijoiden ottaa oppia. Siitä erottaa jengin, josta tietää että tulevaisuudessakin pelaa kirkkaimmista mitaleista. Suunnittelu on varmasti jo alkanut.

  4. Jep, ensinnäkään tuossa ei selitelty mitään ja toiseksi,kyllähän urpokin tajuaa että leveämmällä materiaalilla pärjää paremmin? Onnea SPVlle mestaruudesta ja onnea yhtä laadukkaaseen kommentointiin eräille räkänokille.

    Keksimällä keksitään mahdollisimman paljon negatiivista, Helsinki-vihaa vai muuta katkeruutta? Harmittaahan se varmasti että SSV on vuodesta toiseen finaaleissa.

  5. Ihan normaalin tapaan toteaa toisen ollen parempi, mitään erityistä SSV-miehekkyyttä siinä ei ole. Yhtä lailla Amu toteaa/selittää/selittelee, että juuri näiden kaverien puuttuminen vaikutti.

    Myös valehtelu pelikunnosta (murtunut sormi etunenässä) on melko normaalia tähän aikaan vuodesta.

  6. mvp voi tsekata esim. miten Järvi antoi kiitosta vastustajille tai miten Toivonen twiittaa SPV:n olleen parempi. Jopa Santtu Manner onnittelee SPV:tä mestaruudesta.

    Kyllä se on ihan SPV:läinen perinne mollata vastustajaa voiton jälkeen. Se vasta onkin miehekästä…

    Kaikesta huvittavimmaksi sen tekee se, että jos voitettu joukkue on ollut niin huono ja sen strategiat niin onnettomia, niin eikö se huononna ja vähennä voittaneen joukkueen gloriaa? Jouduttiin tekeen hIrvee taistelu aivan onnettomia pelaajia ja strategikkoja vastaan. TODELLA HIENO SAAVUTUS.

    Jos olette huomanneet, niin AINA kun SSV on voittanut mestaruuden, ovat he vuolaasti kehuneet vastustajan taitoja. a) Siksi koska se on ylipäätään hyvien tapojen mukaista ja b) siksi, että sillä nostaa myös omaa häntää. ”Noi oli tosi hyviä, mutta me oltiin vielä parempia.” Sanoisin tätä aika miehekkääksi toiminnaksi.

    Ottakaa oppia isommilta, niin teistäkin kasvaa ehkä joskus sellaisia.

  7. Niin, on normaalia onnitella, kuten kirjoitin. Mitään erikoista siinä ei ole, kuten ei valitettavasti juurikaan salailussakaan. SPV:n reaktioita kaksi vuotta sitten muista. Ehkä siksi, että en ole SPV-fani. Isohan SPV muun muassa kahdella peräkkäisellä mestaruudellaan jo on.

  8. Ei kait tässä SPV ole mollanut, vaan muutama alimittainen fani? Kohosista ja kumppaneista en ainakaan mä usko tommoiseen spedeilyyn lähtevän.

  9. Mulle on ssvn mestaruuksista jäänyt mieleen se kun kurre ajelee jopolla peruukki päässä keskellä kenttää. Pääasia ettei sitä nähty;)

  10. Mahu ehdottaa, että pannaan pakit hyökkääjiksi, niin Huttunen, kun ei valmentamisesta mitään ymmärrä, sanoo että hyvä idea joo niin tehdään.

  11. Amu: mutta MUTTA mutta MUTTA. Eiks toi oo selittelyä? Ei kai omajoukkue voi nyt 3 kertaa alisuorittaa putkeen tuolla historialla.

  12. ”kyllähän urpokin tajuaa että leveämmällä materiaalilla pärjää paremmin”. Haloo, kausi on paketissa. Miksi huipputason joukkueella on alun alkaen kapea materiaali? Managerit ja valmentajat osannevat vastata? Pitäisikö liigavalmentajien kerätä joukkueisiinsa se leveä materiaali tarpeeksi ajoissa että ei kaadu koko kausi sitten keväällä parin pelaajan poissaoloon? En tiennytkään että koutsaaminen on näin helppoa. Ruvetaan kaikki urpoiksi, poimitaan toisten joukkueiden hylkiöt kun ne tulee halvalla ja valmennetaan niistä seuraava dynastia 🙂 Onnittelut spevelle voitosta, näyttää siltä että Koponen on hienon lajin uusi hieno guru.