Divariin noussut FBC Turku vaihtaa valmentajaa

FBC Turun miesten edustusjoukkue palasi tulevalle kaudelle divariin kahden kakkosdivisioonassa vietetyn kauden jälkeen. Seuran tiedotteen mukaan hissiliike sarjatasojen välillä halutaan nyt lopettaa. Valmistautuminen tulevaan kauteen on jo aloitettu uuden valmennusryhmän nimeämisellä. FBC Turkua viisi viimeistä kautta valmentanut Peter Ruohomäki ei jatka joukkueen peräsimessä.

– Ruohomäki teki hyvää valmennustyötä joukkueen kanssa viisi vuotta ja tuloksien vuoksi ei häntä nytkään lähdetty vaihtamaan. Viisi vuotta on kuitenkin pitkä aika samassa joukkueessa ja pitkien pohdiskelujen jälkeen taustoilla päädyttiin, että nyt tarvitaan uutta verta starttaamaan uusi projekti. Kiitos ja kumarrus Peetulle näistä viidestä vuodesta kanssamme, taustoittaa valmentajavaihdoksen syitä FBC Turun manageri Antti Vääri.

Uuden valmennusryhmän tuleviksi kausiksi muodostavat: Joonas Suutala, Teemu Vainio, Lari Molkka ja fyysisen puolen mies Teemu Salonen.

– Olemme kartoittaneet valmennustilannetta pitkällä ja lyhyellä aikajänteellä jo jonkin aikaa. Erillaisia nimiä on heitelty ilmaan ja jopa käyty keskusteluja, mutta kyllä meillä oli koko ajan ajatuksena koota mahdollisimman BeeCee-henkinen valmennusryhmä. Jatkuvuus ja seuran arvojemme tunteminen oli tärkeää päätöstä tehdessä, jatkoi manageri Vääri.

Valmennusryhmän ainoaa seuran ulkopuolelta tullutta jäsentä Joonas Suutalaakaan ei voida pitää kovinkaan ulkopuolisena, kun muistetaan miehen monivuotinen pelaajaura edustusjoukkueen kapteenina. Lisäksi Joonakselta löytyy takavuosilta kokemusta myös FBC Turun juniorijoukkueiden valmennuksessa. Viimeiset reilut kaksi kautta Suutala on toiminut Hämeenkadun Pyöveleiden kakkosdivarijoukkueessa pelaajavalmentajana.

Lisää aiheesta FBC Turun kotisivuilla.

5 comments

  1. Nyt on oikeasti mahdollisuus pärjätä, kun viiden vuoden tauon jälkeen fbc sai taas valmentajan joukkueelleen. Onnea ja menestystä.

  2. Suurala valmentaja,jo vitsin murjasitte 😀
    Eihän se saanu HäPyssä mitää muuta aikaseks ku ittensä asetettu 1.kenttään
    Ja paremmat,luovemmat,nopeemmat jäivät ”valmentajan” sanan alle

  3. Suutalalla riittänyt aina näkemystä, joten hinta-laatu -suhteella ihan ok kaappaus. Tuonee Pyöveleistä tullessaan pari ukkoa Hellstenin, Keskitalon, Sillantaan ja Travantin johdolla.