Divarille oma Huhumaa – Kaksi joukkuetta pronssimitalistin perässä

Heikki Hätönen palaa kasvattiseuraansa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Hämeen joukkueet ovat tiettävästi houkutelleet yhdeksän maaotteluakin pelannutta hyökkääjä Heikki Hätöstä riveihinsä ensi kaudeksi liigan pronssijoukkue Classicista. Kuva: Mikko Hyvärinen
Hämeen joukkueet ovat tiettävästi houkutelleet yhdeksän maaotteluakin pelannutta hyökkääjä Heikki Hätöstä riveihinsä liigan pronssijoukkue Classicista. Kuva: Mikko Hyvärinen

Pääkallo.fi avasi alkuviikosta perinteisen miesten Salibandyliigan Huhumaan. Tänään avattiin ensimmäistä kertaa siirtohuhuja ja vahvistettuja pelaajasiirtoja kokoava Huhumaa myös miesten Divarin osalta. Jo ensimmäisessä päivityksessä selviää, että liigajoukkueet ovat olleet Divari-joukkueiden avainpelaajien perässä SalBan Miikka Läntisestä lähtien, ja liigapelaajia huhutaan myös Divariin.

Hämeenlinnan seudulle muotoutuu mielenkiintoinen taistelupari ensi kaudeksi, mikä koskee jo nyt taistelua myös pelaajista. Steelers on saanut siirtomarkkinoille kilpailijakseen sarjaan nousseen Lammin Salibandyn. Yhtenä kovimmista nimistä Steelers ja LaSB yrittävät saada riveihinsä SM-pronssia liigan Classicissa juhlinutta hyökkääjä Heikki Hätöstä. Viime kausi oli maajoukkueessakin esiintyneelle Hätöselle jopa odotettua vaisumpi, mutta hän teki silti 21 ottelussa mukavat 15 liigamaalia.

Viime kauden alla nousijasuosikkien joukkoon kuuluneen Steelersin iskukyvyssä sanelee paljon Divarin viime kauden pistepörssin voittaneen Sami Saarisen ja pörssivitonen Iiro Nurmisen päätökset ensi kaudesta.

Uusien Divari-nousijoiden myötä myös Turun seudulle muodostuu mukava taistelupari, kun FBC Turku ja Mynämäen SBS Wirmo tulevat todennäköisesti osittain taistelemaan samoista pelaajista. Länsirannikolla on myös todella laadukas kakkosdivarilohko. Wirmon kortit alkavat todennäköisesti paljastua vasta kevään mittaan, kunhan seurassa ensin selvitään sunnuntaina alkaneista nousujuhlista.

Tampereella liigasta pudonneen Ilveksen ja liigan Kooveen farmisopimus aiheuttaa liikettä näiden kahden joukkueen välillä. Ilveksen parhaimmistosta Tommi Mertoa ja Ville Kangasmäkeä huhutaan Kooveen sijaan kuitenkin Nokian KrP:n riveihin.

Kaikkien Divari-joukkueiden siirtolista alkaa päivittyä omana osionaan Huhumaa-blogissa tästä päivästä lähtien. Listaan pääsee alla olevasta linkistä.

Divarin Huhumaa: Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14