Hopeakippari Järvi: ”Ei uraa tällaiseen halua lopettaa”

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Mikael Järvi
Kuva: Juha Käenmäki

SSV-kapteeni Mikael Järven kausi ei ollut ruusuilla tanssimista. Alkukautta varjostivat vatsavaivat ja kauteen mahtui kaksi selvänumeroista finaalipettymystä. Keskiviikkona SPV varmisti Suomen mestaruuden tylystyi voitoin 3–0.

– Kausi ollut kieltämättä raskas ja haastava, mutta se kuuluu sporttiin. Nyt finaalissa ei saatu tarpeeksi irti itsestämme, Järvi kommentoi Pääkallo.fi:lle Seinäjoella.

Finaalisarja meni selkeästi SPV:lle, mutta mitään yksittäistä syytä Järvi ei nähnyt mahalaskulle.

– En osaa sanoa mikä tässä oli kaikkein vaikeinta. Loukkaantumiset toki söivät viisikoita. Kaveri oli vahvempi. Tästä voidaan kuitenkin ammentaa kiukkua tulevaisuutta ajatellen.

Finaalien aikana liikkui huhuja varsinkin SSV:n kivikovan ykkösnyrkin iskukyvystä ja mahdollisista salatuista loukkaantumisista. Järvi ei kuitenkaan laita mitään sen piikkiin.

– No ainahan tässä vaiheessa kautta jotain rupeaa olemaan. Niin on varmasti kaverillakin, Järvi kuittasi.

Tämänkin vuoden pudotuspeleissä useissa otteluissa loistanut SSV-ikoni on pelannut upean uran. Kysyttäessä mahdollisesta lopettamisesta Järven ilme hiukan muuttuu.

– En ole tehnyt mitään päätöksiä. Tällaiseen tilanteeseen en kuitenkaan halua lopettaa.

7 comments

  1. Noin komean uran voi lopettaa ihan mihin kohtaan tahansa, ei se siitä huonoksi muutu millään. Järvi on kova vastustaja meidän pojille. T. Seinäjoki

  2. Hyvin pelasi Järvi tänäkin vuonna. Hauska yksityiskohta oli se että useana vuonna Järvellä on finaaleissa joko koko kalju tai irokeesi. Tänä vuonna taisi ajatella että ei leikkaa kun ei voita kuitenkaan. Ei tartte aloittaa kasvattamista alusta. 🙂

  3. Ei viedä yhden suurimman salibandysankarin meriittejä ihan pelkästään kateellisten lässytyksillä. Mikkeä meritoituneempaa, mutta samalla nöyrempää johtajaa on vaikea Suomesta löytää miltään alalta. Kateellisten suissa maistuu näemmä muukin kuin pelkästään katkera kalkkiliuos, jota Mikke ja kumppanit ovat joka kevät juottanut vastustajille. Kateelliset.

  4. Kumma, että kuvan perusteella komean hiuskuontalon omaava sotahevonen esiintyi niin pitkään kaljupäänä.

  5. Huikee äijä. Oon henkeen ja vereen punainen, pohjalainen ja spede, mutta kamoon. Pakko antaa tunnustusta. Uskomaton pelaaja, toivon että ura jatkuu.

  6. On se kova, noita meriittejä ei voi kuin ihmetellä! Varmasti on hidastunut ja hauska löydä lyötyä, mutta kummasti tänäkin vuonna ratkaisi 2 sarjaa. SSV:läisittäin oli mukava nähdä, että nuoret sai peliaikaa tosipeleissäkin, liikaa on vastuuta annettu parille jätkällä. SPV:llä Koski voi välillä vetää kiikareilla ja ihan yössä ja muut jätkät hoitaa voitot, ssv:llä ei ole homma mennyt noin. Tohon korjausta toivotaan…

  7. Ei täällä pohojanmaalla heikkoihin isketä, vaan niitä mollataan ketä arvostetaan ja suurina pidetään. Kyllä pelaajat sen itse tietää, joten ei siellä hesalaisfanienkaan kannata nyt kovasti keuhkota.

    Scotty Bowmanin sanoin, ”every boo on the road is a cheer”, ja Järvi on jokaisen buuauksensa ansainnut.