Huhumaa: Sveitsistä tulossa Suomeen lisää paluumuuttajia?

Muun muassa Petri Widgren on sveitsiläislehden mukaan palaamassa Suomeen. Kuva: Damian Keller

Muun muassa Petri Widgren on palaamassa Suomeen. Kuva: Damian Keller
Muun muassa Petri Widgren on palaamassa Suomeen. Kuva: Damian Keller

Miesten Salibandyliigan pelaajasiirtoja on seurattu viime viikosta alkaen Pääkallo.fi:n omassa Huhumaa-blogissa. Sveitsin liigojen päätyttyä viikonloppuna on Sveitsistäkin alkanut tihkua lisää tietoja mahdollisesti Suomeen palaavista pelaajista. Ruotsissa sen sijaan ex-SSV-maalivahti David Rytych ei saanut heikon kauden jälkeen jatkosopimusta Helsingborgiin ja etsii uutta seuraa.

Suomalaispelaajia löytyy nyt myös sveitsiläislehti Unihockey.ch:n Silly Season -listauksesta.

Viikonloppuna Sveitsin mestariksi kruunattua Petri Widgreniä huhuillaan takaisin Suomeen. Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan liigasta ensi kauden seuraksi on vahvimmin ehdolla Nokian KrP. Myös Simo Korteniitty on huhujen mukaan palaamassa Suomeen. Osoitteeksi on Tampereella Nokian lisäksi ehdolla Koovee.

Toiseen suuntaan kohti Sveitsiä olisi matkaamassa Nokian avainpelaaja Benjamin Reusser, jota havittelee sveitsiläislehden listauksen mukaan Kloten-Bülach Jets.

Myös Tshekin maajoukkuemaalivahti David Rytych etsii uutta seuraa ensi kaudeksi. Yhtenä vaihtoehtona Suomessa on maalivahtia etsivä Joensuun Josba. Rytych edusti seuraa aiemmin kauden 2010-11.

Näiden liigasiirtojen lisäksi SSV yrittää haalia lisää leveyttä harjoitusmiehistöönsä. Viimeisimpänä nimenä SSV on ollut paikalliskilpailija Tapanilan Erän riveissä pelanneen Tommi Vappulan perässä.

Divarin osalta Ville Salonen on palaamassa Churista Suomeen. Sveitsistä palaavasta kolmikosta hänen, Juho Miilunpalon ja Mikael Boeliuksen perässä on ollut Karhujen lisäksi Rauman SalBa.

Naisten puolella Mia Karjalainen (Tiikerit) ja NST:henkin huhuttu Tiia Ukkonen ovat tiettävästi jo tehneet sopimukset Sveitsin mestari Piranha Churin kanssa ensi kaudesta. Lisäksi sekä Sheriffsin että TPS:n huhuihin on lisätty pari uutta pelaajaa.

Kaikki nämä ja muutama muu siirtohuhu on päivitetty Huhumaa-blogin uutisiin. Huhumaahan pääsee nykyään kätevästi myös Pääkallo.fi:n pääsivun oikean yläreunan linkeistä, jossa näkyy myös juttujen koko ajan kasvava kommenttimäärä.

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

Huhumaa: Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

Huhumaa: Naisten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

3 comments