Hulmi ei ole vielä päättänyt uran jatkosta: ”Keskustelen ensin perheen kanssa”

Janne Hulmia voidaan pitää yhtenä tämän valtakunnan parhaista keskushyökkääjistä. Vaatimaton ja nöyrän oloinen Hulmi pelasi viikonloppuna uransa neljännen, viidennen ja kuudennen maaottelun. Onnistumisiakin tuli.

– Ajoittain oli hyvää. Aika vaihtelevaa. Juonikkuutta ja maaleja olisin kaivannut enemmän, analysoi Hulmi turnauksen antia omalta ja muiden osalta.

Hulmi onnistui hyvin ainakin pisteiden valossa ja merkkautti itselleen kolmessa ottelussa maalin ja kaksi syöttöä. Muutenkin Hulmin esitys oli Petri Hakosen ohella vahva, niin sanotun SPV-ketjun kokonaisesitykseen verrattuna.

Seurajoukkueessa Hulmi jää usein Sami Kosken ja Mikko Kohosen varjoon, vaikka pelaakin jatkuvasti hyvällä tasolla. Koko mennyttä kautta Hulmi arvioi seuraavanlaisesti:

– No, meillähän oli totta kai kolme eri tavoitetta, eli Champions Cupin voitto, Suomen Cupin voitto sekä Salibandyliigan voitto. Yksi näistä nyt sitten onnistui. Parannettavaa jäi, mutta nousujohteinen kausi oli kaiken kaikkiaan, arvioi Hulmi.

Hulmi on SPV-luotsi Tommy Koposen luottomiehiä. Hulmin mahdollista siirtoa tai jopa lopettamista on huhuiltu viime aikoina, mutta miten asian laita mahtaa olla?

– Huhut on aina huhuja. Nyt kun nämä pelit on taas pelattu, niin on aikaa miettiä tätäkin asiaa. Ensiksi asiasta keskustellaan perheen kanssa ja sitten vasta lyödään asioita lukkoon.

7 comments

  1. Petri Kettunen: Olemme käyneet henkilökohtaiset keskustelut ringissä olevien pelaajien kanssa. He ovat sitoutuneet edessä olevaan MM-projektiin ja tietävät mitä se tarkoittaa.

    Janne Hulmi: Ensiksi asiasta keskustellaan perheen kanssa ja sitten vasta lyödään asioita lukkoon.

  2. Jospa se tarkoittaa sitä, että pelaaminen jatkuu, mutta seurajoukkue ei ole vielä lyöty lukkoon. Eihän tuossa ole silloin mitään ristiriitaa? Liigajoukkueita löytyy lähempääkin Säkylää kuin SPV.

  3. Saattaa se siltikin jatkaa SPV:ssä, joka olisi SPVlle hyvä juttu, koska Hulmi on heidän runkopelaajia 🙂

  4. Miten voi olla, että lopettamista miettivä pelaaja lähtee maajoukkueen mukaan? Joko pelkää ”näytelmää” lopettamispuheet tai…

  5. Minusta ei ristiriitaa… Jos jatkaa, on totta kai täysillä mukana. Tällä hetkellä pelaa, joten on täysillä mukana.

  6. Ei Hulmi todellisuudessa mitään lopettamista mieti vaan sitä missä jatkaa uraa, jos edes sitä vakavissaan. Pääkallo provosoi hieman sanavalinnoillaan ja heittä vettä kehiin, jotta kuumakallet saataisiin sihisemään.